Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Most készülök elszivni életem...

Most készülök elszivni életem első cigijét, milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Ne irjátok hogy semilyet mert egyszer mindent ki kell próbálni.Milyen erzes lessz?????Hogy csináljam????? 22/F
2009. jún. 29. 20:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
74%

Sztem Te nem vagy 22 éves... Azok egyrészt nem kérdeznek ilyet, másrészt nem írnak ennyi ????????????? kérdőjelet sem. Inkább 15-re tippelek. Nem kell minden kipróbálni egyébként, vagy ha mégis akkor forgasd újra a 2 girls 1 cup fiúverzióját. Akkor aztán tényleg MINDENT kipróbáltál.:D

Egyébként a Malborot ajánlom.

2009. júl. 6. 22:51
 22/32 anonim ***** válasza:
74%
Ha még legális határokon belül akarsz maradni djarum black-et. Kicsit erős, de nyald meg utána szád...ízesített füstszűrős.Kicsit drága mondjuk.A déliben,Árpád hídi metró aluljáróban, és az Árkádban a földszinti bejárat mellett van bolt a ahol lehet kapni.
2009. júl. 8. 16:56
 23/32 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam...... Hát az első nem volt tul jó de utánna egyre jobban esett...
2009. júl. 8. 21:57
 24/32 anonim ***** válasza:

07-01 00:08

Akkor bovli anyagot tolsz...

Én eddig életemben 3x szívtam, az elsötöl (17voltam) semmit sem éreztem valszeg kamuanyag volt, a másodiktól iszonyuan fájt a fejem fél napon át, (19) a legutóbbival (25) voltak a fent leírt élmények, de az igazi nemeskender volt, és a legjobb fajták közül!

Mondhatni nem vásárolt anyag, hanem nevelt, de akitöl kaptam már hazatelepult Sanghaiba!!

2009. júl. 9. 00:23
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö!!

Mi volt benne a jó?

Csak azért kérdem mert én 2 évet dohányoztam de már leszoktam 4 éve...

Kiváncsi lennék ugyanazok a dolgok jöttek-e be benne?

Ha érdekel, ha akarod leírom neked hogy miket fogsz tapasztalni magadon ha elkezdesz rendszeresen dohányozni, csakhogy ne érjen meglepetésként.

Lényegében én ezekmiatt döntöttem ugy hogy leszokom róla.

2009. júl. 9. 00:29
 26/32 A kérdező kommentje:
00:29 ird le szivesen elolvasnám
2009. júl. 9. 14:27
 27/32 anonim ***** válasza:
74%

Én a te helyedben egyetlen egy dologért nem tenném,márpedig azért mer ugyebár 22 évet kibírtál cigi nélkül akkor talán többet is,és milyen jó lesz eldicsekedni idős korodba hogy te még 1 szálat se szívtál el.

Kérdésedre válaszolva Djarum Black-et szerintem ,igaz jó erős,meg 1300 forint nade most istenem.

2009. júl. 10. 15:41
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Első két hétben minden egyes cigi elszivásánál köhögni fogsz és a végén légszomjad lesz ha tul gyorsan szivod, és ugyérzed elgyengülsz esetleg felmegy a vérnyomásod miután elmult a légszomj úgy fogod érezni magad mint aki bármire képes erösnek tettrekésznek érzed majd magad, esetleg enyhe késztetést érzel majd egy ujabb cigi elszivására!

Első 1-2 hónapban, ha van hajlamod az asztmára, az ki fog jönni.. Érezni fogod hogy nehezebben kapsz levegöt és sokkal több nyákod termelödik.

Ezzel egy idöben elöfurdulhat többször is hogy a szájnyálkahártyád enyhén begyullad, az inyed fáj, a nyelveden kissebb fájó afták keletkeznek...

Kb Napi 2-3 szál cigit fog követelni a szervezeted!

a légszomj itt már megszunik, a szervezeted természetesnek veszi ha füstöt lélegzel be, a dohányfüst szagát nem érzed annyira intenziven mint amikor nem dohányoztál..

3-6 ik hónapban kb 4-6 szál cigi lesz az adagot, érezni fogod, hogy milyyen mellbevágó élmény dohányozni, eljutsz oda hogy enyhe hatással lesz a kedélyállapotodra, és az emésztésedre! Nem kivánod majd annyira az ételt ha elötte rágyujtasz, illetve édes dolgok fogyasztása után fokozott késztetést fogsz érezni hogy rágyujts!Reggelente félórákat fogsz krákogni hogy az elözö napi kátrányt a tüdödben elrendezd vagy kiköpd..

8-12 honapban eljuthatsz a napi 10 szálig, ekkor már az emészésedre is fokozott hatással lesz, Ha dohányzás után közvetlenül iszol sokat, hasmenéshez hasonló bélgörcseid lehetnek..

A szagérzékelésed határozottan romlik! A fogaid sárgulni kezdenek...

14-16 hónap, eljuthatsz a napi 13-15 szálig.

A tüdöd oxigénhasznosítása romlik,ezt abban veszed észre, hogy hamarabb kifulladsz pl futáskor...Mindennapossá válik a turházás és a krákogás...Minden étkezés után rá akarsz majd gyujtani, illetve képtelen leszel megállni a cigit édes dolgok fogyasztása közben vagy után.

18-20 hónap, eljuthatsz a napi 1 doboz cigiig (20 szál)

Szinte óránként rá akarsz gyujtani, vagy ha alkalom van rá... Alkalom lesz az étkezés, a kávé, vagy ha mások is rágyujtanak vagy ha várni kell valamire , ha izgulsz, ha ideges vagy vagy ha ellazulsz...

A fizikai állóképességed leromlik, nem fogsz tudni megcsinálni 30 gugolást egyhuzamban...Gyakran jöhet rád fejfájás, vagy láb fájás esetleg csont és izületi fájdalmak.. A fogaid fokozott szuvasodásnak és sárguásnak indulnak...A bőröd fénye simasága eltünik, szárazabbá érzékenyebbé is válik..

Kronikus mandulagyulladásod is lehet...Gyakori lesz a rosz szájíz és szájszag, a spermatermelésed a felére csökken, a spermád íze keserüvé változik...A szivmüködésed ingadozóvá válik, néha ugyérzed hogy majd kiugrik néha meg ugy hogy mindjárt megáll...

Egyre nagyobb lesz az étvágyad, és állandóan édességre vágysz majd ami után jól esik rágyujtani...

Ha nem kapsz cigit, ingerültté idegessé hisztissé válsz, bármit megtennél hogy rágyujts! Erős késztetésed lesz a nikotin és a dohányfüst élménye után! Nem gyözöl majd cigire költeni...

Ez már komoly függőség...

Én kb idáig jutottam...

Aztán ugy döntöttem hogy elég volt!

2009. júl. 12. 10:22
 29/32 anonim ***** válasza:
81%

Még hozzátennném, hogy én arany malrboroval kezdtem, aztán jött a kék pall mall, majd a sötétkék, végül a mentolos és a sötétkék együtt... A

ztán a leszokás idöszakában a fehér illetve a nicotinell rágó és a fokhagymás gyümölcsturmixok (mert hatással van az inzulinszintre) illetve a cukorbevitel és a cukorszármazékok bevitelének csökkentése...

Gondolom cigifajtától, és erősségtöl függöen a tapasztalatok eltérhetnek... De a végeredmény igy is ugyis függöség és egézségkárosodás...

2009. júl. 12. 10:33
 30/32 anonim ***** válasza:

Keress más pótcselekvést szerintem.

Sportolj szerintem, kondi bicaj futás úszás bármi jó.

Esetleg játsszál a gépen cs, ut, flatout2.

Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

A társadalombiztosítás egy idő után nem fogja támogatni a káros szenvedélyek következtében kialakult betegségek gyógyítását. Nem lenne jó ha rászoknál.

Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.

Remélem tudtam segíteni.

Kérdező írtam privátot.

2011. aug. 24. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!