Most készülök elszivni életem első cigijét, milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Ne irjátok hogy semilyet mert egyszer mindent ki kell próbálni.Milyen erzes lessz?????Hogy csináljam????? 22/F2009. jún. 29. 20:15
1/32 anonim válasza:
Elég nagy f.sz vagy, ha neki állsz!!!
Sok sikert hozzá, sőt sok pénzed lehet!!!
2/32 anonim válasza:
Kaparni fogja a torkodat, elég szar érzés. Meg lehet, h a fejed is megfájdul, esetleg hányingered lehet. Ne vegyél túl erőset, maradj a sárga v fehér színnél. Vmi márkásabbat vegyél. amúgy életed egyik nagy baromságát fogod elkövetni, én most pont azon vagyok h abbahagyjam (nem vagyok függő tőle, de társaságban nagy a kísértés)
3/32 anonim válasza:
Meg fogsz fulladni. Dugd a seggedbe a cigarettát és úgy gyújtsd meg.
4/32 anonim válasza:
Olyat vegyel,hogy a fal adja a masikat!
5/32 anonim válasza:
Miért nem kérsz egy haverodtól? Az első cigit ritkán vásárolja az ember... megkínál egy haver és kész...
Azt hittem, aki 22 évig "kibírta", az nem akkor fogja kipróbálni, de azt mondtad ezt ne mondjuk, úgyhogy nem mondom :)
6/32 anonim válasza:
Meg fogsz fulladni. Dugd a seggedbe a cigarettát és úgy gyújtsd meg.
a másik meg fal adja a masikat
ha nem tudtok normálisan válaszolni ne válaszoljatok
7/32 anonim válasza:
Mielőtt elszívod életed első cigijét gondolj bele milyen lesz az első cigi elszívása után a tüdőd.Hidd el elég pocsék látvány Ilyen:küldöm a képet!!!És egyébként nem kell mindent kipróbálni.Akkor anyukádat is meeg....
Szóval?
8/32 anonim válasza:
Amúgy úgy fog kinézni a tüdőd mint a disznónak a mája.Aszádról nem is beszélve!Kiesik az összes fogad.Nekem van ilyen rokonom.Így egyik lány sem fog téged.....
9/32 anonim válasza:
Csak hajrá szerdától 40%al nő az ára úgyhogy siess. ÉS NEM A CIGIT NEM KELL KIPRÓBÁLNI! Egybkent bemész a boltba, pénztől függően veszel egy cigit(van gyenge és erős), kiveszel egy szálat, szádba rakod, meggyújtod és közben szívod és láss csodát cigizel. Ja és az érzés felejthetetlen ugyanis ilyen köhögéssel+büdössel nem fogsz máshol találkozni.
10/32 anonim válasza:
Írd be a google-ba hogy cigis tüdő!És azt is hogy a dohányzás káros hatásai.Egyébként nem sajnálod anyukádat mikor 20-25 évesen cigizés miadt azt mondják majd az orvosok hogy rákos vagy?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!