Hogyan mondjam el a szüleimnek? ,
Figyelt kérdés
Azt hogy 14 lassan 15 vagyok és nagyon tetszik a dohányzás? Apum Tesóm cigizik Anyum viszont nagyon "cigi ellenes". Hogyan mondjam meg nekik???????? Nagyon tetszik....2012. máj. 9. 19:23
1/11 anonim válasza:
Miért akarsz cigizni?
De őszintén.
Amúgy szerintem apudék is biztos le szeretnének szokni, bár ha már régóta dohányoznak, akkor nem biztos, hogy olyan egyszerű, bár ez egyénenként változó.
Nagypapám 30 évig cigizett és leszokott. De azt mondta neki az orvos anno, ha tovább cigizett volna, meg is halhatott volna. Nagyon helyes, hogy anyukád ellenzi. Nem menő a cigi. Büdös is, egészségtelen is, drága is
2/11 A kérdező kommentje:
De nem azért tetszik mert "menő" hanem csak tetszik és kész...
2012. máj. 9. 19:33
3/11 anonim válasza:
Hát ha megveszed a saját pénzedből csak szívjad. De nem hiszem, hogy bárhol is adnának. Hacsak nem a kocsmába
4/11 anonim válasza:
meg fogod bánni ne szokj rá, én azt mondom. Semmit nem old meg.
5/11 anonim válasza:
Ne szokj rá.Nem azért,mert elítélendő,hanem azért,mert a leszokás maga a pokol.Azt nem akarod kipróbálni.
6/11 anonim válasza:
Mióta cigizel ? milyen fajtát szívsz? Milyen gyakran gyújtasz rá? Szerintem ne szokjál rá mert így jársz
Várj 18éves korodig legalább vele
7/11 A kérdező kommentje:
1-2 hete 2-3 szálat. Zöld Multifiltert
2012. máj. 9. 22:13
8/11 A kérdező kommentje:
*Hetente 2-3 szál
2012. máj. 9. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!