Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az van, hogy mostanában...

Az van, hogy mostanában rászoktam a cigire. Az elején nem tudtam letüdőzni, nagyon rossz volt. Köhögtem, meg minden. Már megy, csak mikor nagyon letüdőzöm, olyan rosszullét jön rám. Ez normális? Vagy álljak le vele?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 19:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

most azon filozok hogy arra hivatkozok h a családban még senki nem volt rákos pedig rengetegen dohányoznak..és akk mért pont ééén???

pedig..

2009. jún. 24. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Kifogásokat keresel, vagy leszokni szeretnél?:)

Tulajdonképp úgyis azt teszel magaddal amit szeretnél, a felelősség a tiéd. Volt-e már úgy veled hogy valami nagyon félre csúszott és azt kívántad bár sose történt volna meg, bár visszacsinálhatnád? Na, akkor elárulom hogy pont ez az idő alkalmas arra hogy 'visszacsináld' a dohányzást, függőséget, stb. Remélem érthető mint szerettem volna írni.

2009. jún. 24. 22:23
 13/16 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm :)
2009. jún. 24. 22:27
 14/16 anonim válasza:

Hát ez nekem úgy jött le, hogy valamiért cigizni AKARSZ.. Talán hogy többnek tűnj tőle, vagy a baráti társaságodban is sokan doháynoznak, stb...

de tedd le, amég nem késő!

nem kell mérgezned a szervezeted fölöslegesen!

Mamám tüdőrákban halt meg, nagyon szerettem. Papám is tüdőrákos, és anyukámnak is sok problémája van a tüdejével a cigi miatt.

Szerintem felejtsd el!

Nélküle is egész ember vagy!

2009. jún. 25. 12:00
 15/16 A kérdező kommentje:

hát abba is van valami, hogy akarom...

de közbe bennem van ez a félés is...hogy bármikor rákos lehetek

2009. jún. 25. 17:56
 16/16 anonim válasza:

akkor hagyd a francba!!

feletsd el sztem.

2009. júl. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!