Most komolyan:Miért ítélik el ennyire a dohányzást?
Azért dohányoslám, mert egy nem dohányzónak okádék büdös vagy a cigiddel! És nem csak a dohányzóknak szólnak be, egy szaros büdös csöves aki fél éve nem fürdött, vagy egy izzadságszagú ugyanúgy irritál mindenkit, mint egy dohányos!
Ha már dohányzol, próbálj meg jobb szagú cigit venni, vagy több parfümöt használni, vagy nemtudom, csak ne legyél BÜDÖS!
Teljesen igazad van! Tényleg csak magad ellen elkövetett bűn. Ahhoz meg kinek mi köze?!
Ha viszont már összehasonlítottad pl. a sz@r kajákkal, akkor íme a válaszom:
Tényleg nem lesz rákos senki egy kis füsttől, ami véletlenül rászáll a te tüdődből kifújt füstből. Ahogy te sem hallod meg, ha leejtesz egy gombostűt a szőnyegre vagy a padlóra. De, ha kiszórsz egy marokra valót, akkor az már hallható lesz. Tehát, ha csak nagyon kis mértékben is, de mégis hat már egy kis füst is.
Így tehát, ha nagyon kis mértékben is, de te is hozzájárulsz a egészsége károsításához. Amellett, hogy rengeteg más, sokkal nagyobb károsító hatás is éri, teszem-azt. Ezért érzi úgy, hogy (be)szólhat neked. Neki is joga van egészségesen élni, ahogy neked is jogod van dohányozni.
Egy csokit, vagy mekit habzsoló, viszont nem okoz közvetlen kárt a mellette álló egészségének, ezért nem szólnak (be) neki.
Egyébként tényleg vannak, akik túlzásba viszik a beszólogatást.
Nagyon komplex problémakört vetettél fel, amiről pro és kontra, nagyon sokat lehetne vitatkozni. Ennek egy oldala felől próbáltam válaszolni neked.
Viszonylag zsúfoltan élünk, ezért aztán oda-vissza kompromisszumokat kell kötnünk, hangozhat az elcsépelt közhely. De mivel minden oldalon vannak túlzásba esők, ezért aztán kipattannak az indulatok, a felhalmozott feszültségek folytán.
Azért dohányoslám, mert egy nem dohányzónak okádék büdös vagy a cigiddel! És nem csak a dohányzóknak szólnak be, egy szaros büdös csöves aki fél éve nem fürdött, vagy egy izzadságszagú ugyanúgy irritál mindenkit, mint egy dohányos!
Ha már dohányzol, próbálj meg jobb szagú cigit venni, vagy több parfümöt használni, vagy nemtudom, csak ne legyél BÜDÖS!
Te is egy mocsok rasszista vagy azért szívják a cigit mert gyártják ha nem tetszik tiltasd be én sem szívom mégsem idegesít engem nem zavar úgy szívja ahogy akarja. Engem kimondottan az a sok tetves kocsi bűze idegesít téged nem? Felit felrobbantanám mert már sehol nem szívhatunk friss levegőt de a cigarettát azt mindig szidjátok az autó 1 Km-ren annyi füstöt pöfékel ki mintha 200 ezer ember szívná a cigit egyszerre és téged ez sem zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!