Miért köhögök a cigitől?
"Miért szuvasodik a fogam a cukortól?"
Mondjuk azért, mert a cukor árt a fogaknak.
Ez alapján találdi ki, hogy miért köhögsz.
Ne szokjal ra arra a budossegre. Nagyon karos. Nem latom ertelmet...tenyleg.
Megjegyeznem azt is hogy fiatal korban sokkal karosabb lehet, a test mivel meg fejlodesben van, nagyon negativ hatassal van ra, peldaul a novesre, a borre.
Dobd el.
Miért fosol a hashajtótól? Miért halsz meg azonnal a ciántól?
Ugyanez a kategória.
És persze a harmadik kérdés: miért halsz meg lassan és gyötrelmesen a cigitől?
Egyáltalán miért kezdted el? Hagyd abba, amíg teheted. Nem csak az egészséged marad meg, de még mellette RENGETEG pénzed is, amit ezer értelmesebb dologra költhetsz aztán.
lehet h nem bírod.
vagy a nyálkahártyádat ingerli.
ne szivj sokat csökkentsd. vagy inkább semmennyit se.
Olyan jó hogy az eddigi válaszadók nem is foglalkoznak a kérdéssel, csak hogy huh milyen hülyevagy meg azonnal hagyabba,megölöd magad, szerintem majd ő eldönti hogy mitakar.
A kérdésedre a válasz:Végig a légútadon főleg a légcső belső felületén található ilyen csillók, ezeknek az a feladata hogy a levegőből felfogják a por,korom szemcséket és az egyéb szennyeződéseket és ezeknek a csillóknak az összehangolt mozgása és az agyad által létrehozott önkénytelen köhögés próbálja eltávolodni ezeket a csúnya dolgokat a légútból.Ugye a cigifüstbe elég sok ártalmas dolog van, többek között a nikotin a fő ludas a köhögésbe, meg szerintem az is számít hogy a cigifüst elég meleg,forró és annak a levegőnek se nagyon örül a tüdő.Amúgy én is köhögtem az elején,nálam olyan 1,5-2 héten belül elmúlt(ezalatt olyan doboznyit szívtam el) ez akkor következik be amikor ezek a csillók elhaltak. Persze én is ellenzem a dohányzást(olyan1évecigizek:D)de remélem te nem szoksz rá!:)
Tényleg jobb ha már most felhagysz vele. Most reagál még úgy a szervezeted, ahogy természetes. Ellenáll. Ez a lényeg.
Később hozzászokik majd, ilyen az emberi test, nem lesz köhögés, csak majd ha telítődött a tüdőd, esetleg már megbetegedsz. Ha fejlődésben van a tüdőd, akkor még inkább állj le, bírj ki még pár évet, mire beérik a cigire. Ja és a pénztárcád is megsínyli majd. Te döntesz a sorsodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!