Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi beszerzése?

Cigi beszerzése?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, vannak ismerőseim, akik cigiznek, és mondták, hogy melyik boltban adják ki nekik... Oda én is elmennék, de amúgy még sosem vettem cigit... Van egy elektromos cigim, de az igazi azért jobb :D Na az a bajom igazából, hogy ugye 14 éves vagyok, de kb. 12-nek nézek ki... Ezért nem tudom, hogy kiadják-e... Bár igaz, meg kéne próbánom. Szóval ennyi, valaki, aki 18 alatt próbált venni cigit, és nem adták ki a boltban: akkor mit mondtak?

UI: Tudom, hogy káros, nem kell mondani.

2012. máj. 2. 19:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
Hagyjátok már szerintem ezt a képet. Elhiszem hogy ez lessz de ehhez jó pár masszívan dohányzós év kell. Attól hogy 100embernek ilyen a tüdeje azt elhiszem de nem mindenkinek lessz ilyen de ahhoz jósok idő és cigi kell,esetleg még más is rásegít.
2012. máj. 5. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:
De a lehetősége sajnos megvan hogy ilyen legyen az illető tüdeje... Szerintem igenis meg kell mutatni főleg az ilyen korúaknak, legyenek tisztában mit is okozhat...
2012. máj. 9. 08:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Jól van, nem veszek! :) (Nem a kép miatt)
2012. máj. 9. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Helyes döntés:)
2012. máj. 9. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!