Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cigi beszerzése?

Cigi beszerzése?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, vannak ismerőseim, akik cigiznek, és mondták, hogy melyik boltban adják ki nekik... Oda én is elmennék, de amúgy még sosem vettem cigit... Van egy elektromos cigim, de az igazi azért jobb :D Na az a bajom igazából, hogy ugye 14 éves vagyok, de kb. 12-nek nézek ki... Ezért nem tudom, hogy kiadják-e... Bár igaz, meg kéne próbánom. Szóval ennyi, valaki, aki 18 alatt próbált venni cigit, és nem adták ki a boltban: akkor mit mondtak?

UI: Tudom, hogy káros, nem kell mondani.

2012. máj. 2. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az igazi cigi jó??

Kitől hallottad ezt a baromságot?

Amúgy elég gáz, ha ezzel akarsz nagyfiúnak látszani...szerintem inkább szánalmas az ilyen gyerek!

2012. máj. 2. 19:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Mutasd a személyi igazolványodat! Mennyi idős vagy? Vagy már 18 éves?
2012. máj. 2. 19:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

ha kérik akkor azt mondod, tudom, hogy nem vagyok annyi, de nem nekem kell, apa küldött le, hogy vegyek, mert ő beteg és most nem tud lejönni.. kérem szépen, tényleg nem nekem kell. utána vagy lesz valami vagy nem.. a lényeg legyél magabiztos!!

jézusomm megrontok egy 14 évest...

2012. máj. 2. 21:16
 4/14 anonim válasza:
Nálam is ez volt a helyzet és ott nem adták oda ahol a többi haverom veszi pedig már 16éves vagyok.Hát...m1. De ezt az apásat máshol elhitték tehát nembaj :) de szerintem kellene más szöveg mert már nemnagyon veszik be. Próbálj kevésbé forgalmas helye menni ott több az esély hogy odaadják,esetleg kocsmába.
2012. máj. 3. 22:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Ez is egy kis bolt :) kösz a válaszokat
2012. máj. 4. 06:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Milyet vettél? Gondolom rá is gyújtottál miután megvetted. Milyen volt? Remélem nem fogsz rászokni.
2012. máj. 4. 17:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Még nem vettem.
2012. máj. 4. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Milyet szeretnél venni?
2012. máj. 4. 21:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Melyik jó? Vagy ez is mindenkinél más?
2012. máj. 5. 06:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más az ízlése, én kékmultival próbáltam ki, ha mindenáron szeretnél venni (szerintem várd meg míg 18leszel) szerintem gyengét vegyél fehér multi, vagy narancs pall mallt. 18alatt nagyon rálehet szokni, mindennek megvan a maga ideje. Ha rászoksz így is járhatsz

[link]

Fejlődésben lévő szervezet vagy szerintem várj még vele

2012. máj. 5. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!