A cigi okozhat igazi örömöt?
Biztos, hogy okoz. Legalábbis, ha szereti valaki csinálni.
Nekem pl. a finom étel okoz örömöt.
Mindenki tud szerintem találni valamit, ami örömet okoz számára, de nem káros rá nézve. Ne add fel!
5 Én is tudom,hogy igazából lélekben árt,mégis néha hiányzik és nem tudom fölfogni,hogy nem kéne szívnom.Tök sz@r.
6 1,5 hónapja.
másfél hónap az már elég ahhoz (3hét amúgy kb), hogy a nikotin elvonási tünetei elmúljanak teljesen. Ezután, ha rágyújtasz, nem lesz mire fognod, nem az elvonási tünetek uralkodnak rajtad, és az is hülyeség, amit sokan mondanak, hogy x hónap után "már nem bírtam tovább..".
Most már teljesen csak gondolatban kívánod. Ahelyett hogy vágyódsz a cigi után, örülj neki, hogy nem kell ilyenekre költened:) Gondolom már érzed, hogy fittebb vagy, több energiád van, könnyebb reggel felkelni.. most úgyis itt a jóidő, ha unatkozol és rágyújtanál, menj el sétálni, pattanj biciklire, és eszedbe ne jusson cigizni, egy szálat sem. Ha szívnál egyet, beindulna erősen a nikotin elvonási tünet is, és nem lenne megállás, pár nap múlva ugyanolyan függő lennél, mint ha az a másfél hónap meg sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!