Férjem igazi láncdohányosként két hete egyik napról a másikra dobta el cigit. A cigihiánya okozhat-e nála elég ijesztő idegrendszeri problémákat? Sőt, álmatlanságot? Ha igen, mit lehet tenni? Van erre valami bevált szer?
lehetséges, hogy okoz, viszont szerintem ez agyban is dől el.
én is fogtam a születésnapomon elszívtam az utolsó cigimet, a többit szétosztogattam és azóta nem gyújtottam rá, pedig előtte nagyon sokat , sokáig cigiztem.
azt hittem nehezebb lesz, de még azt is eltűröm, ha cigiznek a környezetemben.
sokkal egyszerűbb,mint gondoltam.
jóó, én 10 éve cigiztem, a párod 40, gondolom több ideje, de azért a 10 év is 10 év....
lehet az orvos nikotintapaszt fog ajánlani, hogy a szervezetének is legyen lehetősége fokozatosan leszokni...
sok szerencsét
Szia!
Én is elég erős bagós voltam napi 2-3 doboz cigi elment egy nap (tanár vagyok :) ) 2,5 hónapja szoktam le teljesen. A 2. hét a legkeményebb valóban idegrendszeri problémák lépnek fel, amely mellé társulhat hirtelen szédülés, hallucináció álmatlanság ezek nálam is voltak kb a 3. hét végéig. Az agy nagyon nehezen válik meg a nikotintól. Most már jobban érzem Én is magam viszont az alvással még mindig gondok vannak 4-5 óránál nem tudok többet aludni valamiért. De legalább már nem álmodok cigivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!