Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A füvet hány évesen próbáltáto...

A füvet hány évesen próbáltátok ki először és milyen érzés volt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A cigit cigipapírból. A csigát belerakod mint egy szűrőt a tekert sima cigibe, különbség hogy a cigisdoboznak a puha részéből hajtogatod ami akkor látszik ha felbontasz egy doboz cigit. Keress rá a neten hogy csiga.
2012. máj. 1. 22:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden választ kicsit izgulok mert 14 éves vagyok és most próbálom ki először mondjunk részeg az sokszor vagyok de gondolom teljesen más lesz:DDDDD
2012. máj. 2. 14:45
 13/13 anonim válasza:
Én kipróbáltam a Herbalt elsőnek, és minden körülötted megszűnik. Ez olyan érzés lesz hogy mindent jól látsz, hallasz, meg mindent tudsz, a körülötted lévő embereket is mind ismere, de mégis olyan érzésed lesz mintha a világ körülötted nem valódi. De ez csak 10 perc, és teljesen normális. De akkor is a Herbalt nem szeretem. Amit utoljára szívtam az Níder volt, akkor nem érzel semmit ha azt szívod csak jobb kedved lesz. De akkor is én már nem szívok füvet, mért kábítószer. Egyáltalán nem olyan mint például a kokain, ugyanolyan káros mint a cigi, de akkor is illegális.
2012. máj. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!