Dohányzóból-Nemdohányzó emberek! Mennyi idő volt, mire teljesen elmúltak az elvonási tünetek?
Leakarom tenni, de nem tudom mennyi ideig fogok szenvedni az elvonási tünetektől.
Ugye kell 1 nap, amikor elhatározom, hogy leteszem.
Nekem ez a mai lenne, igaz már kettőt elszívtam, de mégis...ma már nem akarok(remélhetőleg máskor sem.)
Ha megpróbálom letenni,ez befolyásolhatja, hogy az elkövetkező hónapokban megromoljon a sulis(2-3-asok) átlagom?
Megvárjam a nyarat,amikor nincs semmi egyéb feladatom?Tanácsokat várom!
Főkérdés tehát:Meddig fogok szenvedni,meddig fogom kívánni a nikotint?
Szerintem most pont könnyebb lenne. Az iskolában már nem lehet dohányzó helyet kijelölni, igaz? Tehát amíg ott vagy 6-7 órát, nem dohányzol, vagy igen?
Akkor csak az iskolán kívüli időt kell kibírni. Nyáron nem lesz ilyen korlát, ezért akkor nehezebb lehet.
Ha elhagyod a cigit, az agyad sokkal több oxigénhez jut, ami segíti a tanulást, így könnyen lehet, hogy pont javulni fog az átlagod.
Dobj ki minden gyújtót, gyufát. Így könnyebb megállni, hogy az úton cigit végy, mert gyújtót is kell hozzá.
Alan Carr könyve is segíthet (google-ön keress rá, letölthető).
Nekem az első egy hónap volt nehéz, de utána simán ment. Ennek már 6 éve. Én is kb. fél dobozzal szívtam naponta.
Annyit valahogy muszáj lesz kibírnom.
Megszűntették a dohányzóhelyet suliba, csak attól félek, hogy visszaszólok a tanároknak, a koncentrációm romlani fog emiatt, mert kattogni fogok, hogy hadd cigizzek...
Igazából nagyon szívesen eltörném az összes cigit,kihajítanám az összes gyújtót, az egyetlen probléma, hogy anyám ölne meg emiatt, mivel ő is dohányzik, ami szerintem megnehezíti a dolgokat. :)
A könyvre rákeresek, köszönöm a tanácsokat, elfogom olvasni! +Megpróbálom kontrollálni az agyam! :)
Mindenféleképpen suli után szokj le.Keress egy alkalmas időszakot,amikor nem stresszelsz.Az elvonási szakaszban kicsit romlani fog a koncentrációd,de az helyre fog állni.Amúgy Allen Carr tényleg segít.
Az első 3-4 nap nekem nehéz volt,de 1 hét múlva már tök jól voltam.:)Sok sikert!
Második, akkor neked gyorsan ment, gratu! :)
Attól parázok, hogy én pont az a típus vagyok, aki évekig szenved...:/
Ne félj erős vagy, erősebb mint gondolnád.
Ha ennyire szeretnéd biztos össze fog jönni:)
[link] nézd meg ezt és gondolod végig hogy szeretnél e így járni.
Fiatal rugalmas szervezeted van, könnyen el fogod tudni hagyni.
Sportol bicaj kondi futás deszka bármi jó, játszál a gépen cs ut flatout2 wow, bármi ami eltereli a figyelmet.
Próbálj ma már többet nem rágyújtani, menni fog szurkolok neked:)
Nekem bevált, 7 éve dohányzok.. napi 1doboz.
Na azóta mióta van egy ego egyet se, tökéletesen pótolja, suliban is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!