Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért olyan "szemetek" a nem...

Miért olyan "szemetek" a nem dohányosok a dohányosokkal szemben?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 00:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

szerintem csak azzal "szemetek" aki ugymond "megerdemli"...

En soha eletemben nem szivaraztam, megis annyi fustot beszivtam, hogy szerintem lassan szurke a tudom. Anyum, apum szivarazik (mondjuk a jelenletemben elertem,hogy ne,de nagyobb esemenyeken ez lehetetlen)...ezenkivul egy szorakozohelyen, barhol sokan tekintet nelkul, ha kell meg szembe is fujjak, s akkor meg csodalkoznak, ha odamond nekik ...egy delutani seta alkalmaval a kellemes levegon mikor valaki ramfujja tuzet tudnek okadani. aki ugy szivja, hogy ram nem karos, azzal semmi bajom nincs, mindenkinek a maga baja. UDv:)

2009. jún. 22. 08:15
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

07:47 vok, annyit tennék még hozzá, hogy nálunk a baráti társaságban soha nem volt ezzel gond, nem egyszer a nemdohányosok jöttek ki velünk dumálni, amikor a cigisek mentek rágyújtani, mert tudták, hogy nem fogjuk a képükbe fújni a füstöt. Minden csak hozzáállás kérdése, mindkét oldalnak kulturáltnak kell lennie, és abbahagynia ezt a "csak azért is" dacos, idióta hozzáállást.

Másik példa, szintén vonat dohányzókocsijából, amikor egy csaj rendesen, emberi hangnemben megkért, h őt nagyon zavarja a közvetlen cigifüst, mert megfájdul tőle a feje, akkor egész vonatúton nem gyújtottam rá. Azért, mert rendesen megkért. Sajnos ez a négy év alatt csak egyszer fordult elő, de számtalanszor megtörtént az, hogy a kedves delikvens felhívja barátnőjét/feleségét/férjét, majd fennhangon elkezdi mondani, hogy ezek a ku*va dohányosok mennyit cigiznek, reméli minél hamarabb megdöglenek ezek a szemét állatok (nem túlzok, ez a kedves párbeszéd pl pont tegnap volt), akkor nekem is kedvem támad az egész vonatutat végigcigizni. Sok minden tanulnivalója van még mindkét oldalnak az emberi hozzállásról.

2009. jún. 22. 08:28
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Tudjátok én általában szelíd dohányos vagyok. Nem fújom a füstöt senki képébe, próbálok kihalt, üres utcákon rágyújtani ha nem vagyok otthon, ha gyerek jön, jó messzire eltartom a közeléből, stb. De az ilyen túlbuzgó, neten felháborodott (jelzem, neten, ahol semmi esélye annak, hogy a képébe fújjuk a füstöt) nemdohányosoknak szívesen lefújnám a torkán a füstöt.
2009. jún. 22. 09:05
 14/29 anonim ***** válasza:
40%

Én Erre csak ezt mondom :)

Én Is dohányzom :)

Aki cigizik meghal. Aki nem az is :) xD ennyi Pffh :)

2009. jún. 22. 09:44
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

Én abszolút megértem a nemdohányzók felháborodását, amikor egy alulkulturált pofátlan dohányos a taplóbbik fajtából egyenesen a képükbe fújja a füstöt. én dohányzom, de rám soha senki nem mondhatta, hogy ne tartanám be a dohányzási etikettet. ahol tilos dohányozni, soha nem teszem. ha pl olyan házibuliba, összejövetelre megyek, ahol van akár csak pár nemdohányos is, kimegyek az erkélyre, vagy az utcára/kertbe.

a dohányosok öncélú prédikálását ennek ellenére én sem bírom. ellentmondásos dolog ez: engem basztat, mert mérgezem magam a füsstel; holott valószínűleg ő is mérgezi magát a millióféle tartósítószerrel, kemikáliával, növényvédőszere, műtrágyás zöldséggel.

a south park sorozatnak volt egy nagyon tanulságos epizódja a dohányzás ellenes kampányok álszentkedéseiről. elég elgondolkodtató...

2009. jún. 22. 12:36
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem fordítva van. A dohányosok szemetek a nem dohányosokkal. Úgy gondolják, h nekik aztán akármikor akárhol rá szabad gyújtani, és ha megkéred h esetleg ne fújja már a pofádba a füstöt, fel van háborodva.

Ha csak magát mérgezné vele, engem nem érdekelne, az ő élete, úgy teszi tönkre ahogy akarja, de az kicsit bosszantó, h én kaphatok miatta tüdőrákot.

2009. jún. 22. 13:36
 17/29 anonim ***** válasza:
9%

én is cigizek :D de nem nagyon érdekel mit mondanak a nem dohányosok... wan aki nem csak menöségböl cigizik... Pff mert wan neki oka... jo lehet h mással is le lehet wezetni a feszültséget de ha nekünk ez jo PFF .

És én erre csak annyit mondok :

Aki CIGIZIK meghal. Aki nem. Az is..

2009. jún. 22. 19:23
 18/29 anonim ***** válasza:
12%

Én is cigizek de nagyon hidegen hagy h ki mit mondd. lehet h van nyomos oka annak hogy valaki cigizik.

Erre csak ennyit mondok

Aki cigizik meghal, aki nem. na az is.

2009. jún. 22. 19:24
 19/29 anonim ***** válasza:
69%
utolsó: na, az ilyenektől mentsen meg a világ... Az lehet, hogy a nemdohányosok is meghalnak, csak tudod nem mindegy, hogy mikor meg miben.
2009. jún. 22. 19:26
 20/29 anonim ***** válasza:
68%

Aha, nem menőségből cigizel, mi? A szöveged alapján nem úgy tűnik, elég beképzelt lehetsz...

wan--> te ilyet pl. hol tanultál?

2009. jún. 22. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!