Miért nem minősítik a dohányzást illegális drognak és tiltják be?
szerintem hogy ki mire szokik rá intelligencia kérdése...
főleg érzelmi intelligenciára gondolok, hogy milyen lelki támogatottsággal indult el otthonról
akit szerettek, és aki biztonságban érezte magát otthon annál lényegesen kisebb a bármire való rászokás esélye
szerintem
10 Alapból sz@r az érrendszerem,így születtem.Tudok mértéket tartani.Ja,és a fogaim is gyárilag hajlamosak a romlásra.De kit érdekel?Mostmár se kóla,se cigi nincs.Amúgy hogy a kisember szívja meg,azt a befolyásolásra értem.Reklám.
11 Ebben teljesen igazad van.
Aranyos a sok-sok összeesküvésgyártó barom hozzászólása :)
3 oka van, amiért nem tiltják be:
1- nagy üzlet az államnak, mert sok adót szednek be
2- ha be is tiltanák, mivel minden körülöttünk levő országban legális, nem lenne értelme, hiszen bárki hozzá tudna jutni, és csak egy csomó bevételnől esne el az állam.
3- ezt viszonylag kevesen tudják, de azért is érdeke a kormányoknak hogy minél több cigarettagyár legyen az országban, mert a cigarettatöltő gépeket egy 5 órás szerelési munkával át lehet álltani tölténytöltő gépekké, és arra meg nagy szükség van háború esetén.
Ha háború lesz, azonnal megindul a szinte végtelen tölténygyártás (cigaretta gyárakból lesznek a gépfegyverbe, pisztolyokba való töltények, míg konzervgyárakból lesz aknavető, tanklövegek, és egyéb jóságok)
Szóval háború esetén tessék betárazni sok-sok cigit, mert a termelést átütemezik, és hiánycikk lesz a cigaretta.
Ezek miatt soha nem lesz illegális a dohányzás.
13 Nekem már az is megfordult a fejemben,hogy a túlnépesedés miatt nem teszik illegálissá:)
Akkor még szerencse,hogy leszoktam,mert ha háború lesz,nem fogom kaparni a falat:)
Ha alapból ismerted a kockázatokat, akkor magadra vess, ne az államra. Nem lehet mondani, hogy eltitkolták a tényeket, rajta van ló betűkkel a dobozokon!
Én soha nem is szoktam rá semmire, és téged se kényszerítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!