Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan éled meg a nikotinfüggé...

Hogyan éled meg a nikotinfüggésedet?

Figyelt kérdés

(Nyilván a kérdés a dohányosoknak szól, elsősorban ők írjanak, de ex-dohányosok tapasztalatira is kíváncsi vagyok!) 2.Ha varázsütésre menne, leszoknál a cigiről?

Köszi a válaszokat!

2009. jún. 19. 00:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem szoknék le. szeretek dohányozni. hogy hogy élem meg? egyszerű! ha megkívánom, rágyújtok.
2009. jún. 19. 00:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoknák le.Minek?Legalább ennyi élvezet legyen,az élet úgyis rövid.
2009. jún. 19. 00:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem álltalában nincs olyan hogy nikotin függőség, persze előforul h kattogok ez oan mint mikor karácsony van és már nagyon várod de az idő nem telik és te már annyira várod az ajándékot, jelen esetben cigit (cigi az ajándék ink. átok) hogy nem bírsz tovább várni és beleőrülsz ha nem kaphatsz 1 szálat.. kb. ilyen érzés ha nem tudsz rágyujtani.. de mint mondtam nálam nem igazán fordul elő nikotin függőség.. inkáb a cigi mint pótcselekvés hiányzik... nem szoknék le mert ha má rászoktam akkor minek.. ha meg valaki igazán le akar szokni nem kell hozzá varázyütés :) csak egy kis akarat..
2009. jún. 19. 00:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok "inkább átok a cigi mint ajándék" ezt akartam kifejezni a zárójelben ha valakinek nem lenne egyértelmű.. bocsi
2009. jún. 19. 00:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon bánom, hogy rászoktam. büdös, igénytelen súlyosan károsítja az egészséget és drága. amint lemennek a vizsgáim, le fogom tenni, mert nagyon elegem van egészből.
2009. jún. 19. 12:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Varázsütésre leszoktam a cigiről :) egyik este azt mondtam, hogy holnaptól nem dohányzom, és így lett. Igazából mikor dohányoztam akkor se a nikotin hiányzott feltétlenül, hanem az a kis rutin, a mozdulat stb. Sokáig, azokban az időpontokban amikor rágyújtottam ettem egy almát, csokit stb. Nagy ritkán még most is álmodom a cigivel, pedig mára undorodom tőle.
2009. jún. 19. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Szarul!!!:S
2009. jún. 19. 17:07
 8/13 anonim válasza:
Hát én szeretek cigizni, nálam ilyen szertartás szerű az egész, reggelente kávé mellé leülni és elszívni 1 cigit az olyan jó érzés felszabadulok, nem szoknék le róla csak kár hogy ilyen káros.
2009. jún. 20. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem magam és nem tudnék leszokni mert nincs akarateröm,de különben is szeretek bagozni:)
2009. jún. 23. 23:34
 10/13 anonim ***** válasza:
énis szeretek dohányozni, az utóbbi időkben azon kaptam magam h túl sokat szívok, így lecsökkentettem 5el a napi adagot. simán ment. így most jobb. ha terhes leszek, majd eccer, úgyis leteszem a cigit.
2009. júl. 11. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!