Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valaki regisztrált a help...

Valaki regisztrált a help dohányfustmentes oldalra a sok reklámozás hatására?

Figyelt kérdés
gondolom nem irhatom ki az oldal cimét,ezért irtam igy.En regisztráltam, de szerintem semmi érdekes nincs rajta, egyedul az osztonzott, hogy lenne lenne egy kis netes naptáram, és biztos nagyobb kitartásom lesz ha minden nap irogathatom az eredményeimet...stb..aztán regisztráltam hát rohadtul nincs rajta semmi...ha már ennyi reklámot zuditanak rola akkkor legalább elvártam volna tobbet...(bocs, de nincsenek pontjaim a betukre) :D
2009. jún. 19. 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
nem regisztráltam, és nem is fogok. én szeretek cigizni.
2009. jún. 19. 00:31
 2/6 A kérdező kommentje:
:D
2009. jún. 19. 00:35
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
de ahogy olvasgattam a kérdést, fölmentem, és elkezdtem pangni, és rágyújtottam :S
2009. jún. 19. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:

jóválaszok :D

amúgymeg ha ennyire rámeröltetik a dolgot ezzel a sok reklámmal, csakazért sem fogok leszokni. rohadjanak meg. majd leszokok, ha ÉN úgy döntöttem, MAGAMTÓL!!!

2009. jún. 19. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
én regisztráltam, és e-mailt is kértem, kíváncsiságból, hogy mivel támogatják a leszokásomat...hát semmi új. furcsa, hogy ekkora reklámot kap az oldal, mert nem nyújt segítséget, és ettől nem is hagynám abba a cigit...
2009. jún. 21. 21:17
 6/6 A kérdező kommentje:
egyetértek. és azt sem értem miért egy idiota akcentussal rendelkezo ember beszél a reklámban.. :D
2009. jún. 23. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!