20 Köszi:)Kék Bond.
21 Akkor biztos a mekis kaja is létfontosságú.Attól is lehet rákot kapni,be is bizonyították.
Nem, nem fontos, de látom képtelen vagy felfogni, hogy attól, hogy a mekis kaja egészségtelen még a cigi is az marad. Ráadásul a cigivel nem csak magaddal szúrsz ki, hanem a környezeteddel. Ha Béla mekis kaját eszik azzal nem árt senkinek, viszont ha tömött buszmegállóban akkor egy tucat ember idő előtti halálához hozzájárulhat.
(Megjegyzés: cukor nem csak gyorséttermi kajában van.)
minden embernek van függősége, lehet az cigi, kaja, társfüggőség, szolárium, fitnesz, játékgép akármi,
az ember nem tud felülkerekedni a gyarlóságán
egyik se különb a másiknál
23 Az lehet,mindenesetre nem értem,miért kell ennyire durván elítélni a cigit.Komolyan nem értem.Mi az a Q nagy hiszti a cigi körül?Nagyon felfújják.
A buszmegállós pl-ról annyit,hogy mindenkinek a saját felelőssége,hogy hol dohányzik,bennem pl volt annyi,hogy ne fújjam a terhes kismama arcába.Emberfüggő.
"A buszmegállós pl-ról annyit,hogy mindenkinek a saját felelőssége,hogy hol dohányzik,bennem pl volt annyi,hogy ne fújjam a terhes kismama arcába.Emberfüggő."
A saját felelőssége, hogy hol dohányzik, de ne az én képembe fújja a füstöt. Ha ott vagyok a buszmegállóba akkor kotródjon arrébb. Az ő választása, hogy cigizik, tegye ott ahol nem zavar vele mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!