Hogy tudnám rávenni hogy szokjon le? Hogy tudnám megnyugtatni? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
Legjobb barátnomnek eléggé stresszes az élete. Sajnos nem túl boldog és elkezdett dohányozni. és azt mondta hogy ez nyugtatja meg. ajánlottam neki jó elfoglaltságokat meg ilyesmi de semmi jóra nem koncentrál. semmit sem tud élvezni sokszor nagyon ideges és mindenkivel veszekszik. de állítólag amióta dohányzik ez nem torténik meg ilyen gyakran. én úgy gondolom hogy ha 12 évesen elkezd dohányozni lehet hogy a 30-dik szuletésnapját meg sem éli. mit tudnék vele csinálni? szeretnék segíteni neki.2012. márc. 30. 15:17
11/11 A kérdező kommentje:
a kreativítást már feladta teljesen. nem tudom honnan van pénze. De a tippek amiket adtatok kipróbaltam és ugy érzem kezdek elérni valamit. koszonom mindenkinek.
2012. ápr. 1. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!