Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kinek mennyi ideig tartott a...

Kinek mennyi ideig tartott a "kaparom a falat" állapot?

Figyelt kérdés

11 éve bagózok,az utóbbi néhány hónapban nagyon sokszor elhatároztam hogy leteszem,de nem ment,valami mindig közbejött ami lehetetlenné tette ezt számomra.

Napi 1 és 2 doboz közötti mennyiséget füstölök el,lelkiállapottól függően. Érdekelne hogy a legnehezebb időszak kinek mennyi ideig tartott? Valakinek elég pár nap,de pl. volt főnökömnek egy hónap alatt se múlt el és visszaszokott. Ettől tartok én is.

2012. márc. 26. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 20 évig szívtam napi 2 dobozzal. Lassan 2 éve, hogy leszoktam. Az első 5 nap volt olyan, hogy nem tudtam mitévő legyek cigi nélkül, de utána sima ügy a leszokás. Pár hónapig azt álmodtam rendszeresen, hogy cigizek, mint állat annyit. Fél év után eszembe sem jutott, hacsak nem láttam valakit cigarettázni és akkor is azt gondoltam, hogy milyen fasza, hogy leszoktam. Feleségemmel együtt szoktunk le, havi 40-45 ezer ment el rá.

36/F

2012. márc. 26. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Dr. Earl Mindell: Vitamin biblia

" délelőtt, délután 1000 g C-vitamin

naponta E-vitamin

naponta 100 g szelén

naponta 10 000 NE A-vitamin"

Ez segít a leszokásban.

2012. márc. 26. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyan fél évig még hiányzott, viszont én úgy szoktam le, hogy közben egy-két szálat még elszívtam, ha nagyon kellett. Aztán végül elhagytam azt is. Csak ügyesen! Nagyon okos döntés leszokni, én már hét éve letettem a cigit, azóta egyetlen szálat sem szívtam el.
2012. márc. 26. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

1000 g c-vitamin? -> 1 kilogramm

100 g szelén? -> na ez mennyi? :D

Azt hányas voltál matekból? Vagy hiányoztál a mértékegységek átváltásakor?

2012. márc. 26. 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek: azért az megnyugtató hogy akár egy hét alatt is enyhülhetnek az elvonási tünetek. Valóban a pénz is motivál,sőt leginkább az...szívesen költeném hasznosabb dologra. Az egészség részemről másodlagos,de azt nem mondom hogy hanyagolandó,az állóképességem nem rossz,de valóban nem olyan mint mondjuk 5 éve.Leginkább az zavar hogy rossz lett a vérkeringésem,a kezeim hidegek,gyakran fázom még a meleg lakásban is,pedig régen a hideget nagyon jól bírtam.
2012. márc. 26. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 8 nap volt kemény,utána sokban javult ez az állapot.Az első pár nap tényleg nagyon sz@r lesz,de ne add fel,nem tart örökké,én is azt hittem.:)
2012. márc. 26. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!