Kinek mennyi ideig tartott a "kaparom a falat" állapot?
11 éve bagózok,az utóbbi néhány hónapban nagyon sokszor elhatároztam hogy leteszem,de nem ment,valami mindig közbejött ami lehetetlenné tette ezt számomra.
Napi 1 és 2 doboz közötti mennyiséget füstölök el,lelkiállapottól függően. Érdekelne hogy a legnehezebb időszak kinek mennyi ideig tartott? Valakinek elég pár nap,de pl. volt főnökömnek egy hónap alatt se múlt el és visszaszokott. Ettől tartok én is.
Én 20 évig szívtam napi 2 dobozzal. Lassan 2 éve, hogy leszoktam. Az első 5 nap volt olyan, hogy nem tudtam mitévő legyek cigi nélkül, de utána sima ügy a leszokás. Pár hónapig azt álmodtam rendszeresen, hogy cigizek, mint állat annyit. Fél év után eszembe sem jutott, hacsak nem láttam valakit cigarettázni és akkor is azt gondoltam, hogy milyen fasza, hogy leszoktam. Feleségemmel együtt szoktunk le, havi 40-45 ezer ment el rá.
36/F
Dr. Earl Mindell: Vitamin biblia
" délelőtt, délután 1000 g C-vitamin
naponta E-vitamin
naponta 100 g szelén
naponta 10 000 NE A-vitamin"
Ez segít a leszokásban.
1000 g c-vitamin? -> 1 kilogramm
100 g szelén? -> na ez mennyi? :D
Azt hányas voltál matekból? Vagy hiányoztál a mértékegységek átváltásakor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!