1 hete tettem le a cigit. Nem kattogok, csak borzasztó nagy ürességet és frusztráltságot érzek. Mit tegyek?
El fog múlni valóban, de rossz módszer mondjuk ha ezt várod. Rossz taktika a leszokásnál várakozni, mindig figyelgetni magad, hogy jobb e már. Inkább arra gondolj, hogy te i s éppen olyan ember vagy mint x vagy y nemdohányzó ismerősöd, akik pörögnek, optimisták, jól vannak, pedig sosem cigiztek. Ja hogy azért jó csak nekik, mert nem is tudják miről maradtak le? Eleinte hiszi ezt az ember csak. Ha kitartó vagy el fog jönni a nap, amikor te is épp olyan leszel, mint ők.
De még egyszer mondom, ne várj semmit. Inkább készülj fel egy hosszú távú kísértésre, ez állóháború. Nekem 3 hónap után jött egy depi szerű pl, amikor már azt hittem minden oké. De elmúlik az is.
Erdemes lenne sporttal,zon belul is a futssal kombinalni.
Csokkenti a stresszt es megbombazza a tudod.
szóval nem kattogsz, csak borzasztó nagy ürességet és frusztráltságot érzel. mintha azt írtad volna, hogy nem akarsz rágyújtani egy cigire, csak szívesen meggyújtanád egy vágott dohánnyal töltött papír végét, hogy utána beleszívj. :)
egyébként ezek a lelki tünetek is ugyanúgy múlnak el, mint a testi tünetek, csak lassabban. de nem is ezért rosszabbak, hanem mert ilyen gondolataid vannak, hogy most már életed végéig ilyen szar lesz. pont úgy, ahogy elvágod az ujjad, és tudod hogy meggyógyul, a gondolataid is javulni fognak, de ezt nagyon nehéz belátni, hiszen ahhoz pont az kéne már, hogy javuljanak. róka fogta csuka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!