Könyvek elolvasása után mindig nagy, végtelennek tűnő ürességet érzek. Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
Nem mondanám, hogy valami nagyon boldog ember vagyok. De amikor könyvet olvasok, sosem gondolok a problémáimra, addig egy "másik világban" vagyok. Talán éppen ezért is fájdalmas letennem egy könyvet. Amint elolvasom az utolsó betűt, olyan érzésem van, mintha... mintha meghalt volna valami szerettem, komolyan. Ha a könyv vége humoros, még akkor is elpityergek, amiért befejeztem. Ez miért van és hogy "éljem meg" a könyv elolvasását jónak?? :S 15/L2011. dec. 2. 14:29
1/2 anonim válasza:
igen
ezért olvasok egyfolytában... egyik könyv a másik után, azt szeretem ha trilógia mert akkor nem szakadok ki a világomból olyan gyorsan.
utoljára Darren Shan Holtak vonulását olvastam most a Pokol peremét, majd jön a Kígyók városa.
Szerintem ebben nincs semmi rossz érzés, nekem én legalábbis örülök, hogy nem kell könyörögni nekem, hogy olvassak és ne csak a gép előtt üljek egész nap.
2/2 anonim válasza:
A te lelked él és nem vagy halott, azért érzed ezeket.
A mi fajtánk szenved ebben a világban (persze ez mindenkinek közös sorsa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!