Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ürességet érzek, miután nincs...

Ürességet érzek, miután nincs facebook. Mikor 'javul' meg?

Figyelt kérdés

Nem kérek olyan kommenteket, hogy milyen rossz, meg társas kapcsolatok, stb.

Normális válaszokat kérek!

2012. márc. 7. 07:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem tokeletesen mukodik. Mi a gond vele?
2012. márc. 7. 08:06
 2/12 anonim válasza:
Senkinek nem tölti be, az a gond.
2012. márc. 7. 08:10
 3/12 anonim válasza:
Nálam is minden ok. Mit nem tölt be?
2012. márc. 7. 09:10
 4/12 anonim válasza:

[link]

nekem pár perce már működik

2012. márc. 7. 09:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba kérdésre ne várj normális választ, te kocka. Jajjjj nincs facebook... brűűűűű most mi lesz?! Bele fogok halni... Nem tudom megosztani a f@s*ságaimat. Frissítsél és egyszer majd bejön. Ha ürességet érzel, az attól van, hogy a fejed üres
2012. márc. 7. 09:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
utolsóval 100%-ban egyetértek ^^
2012. márc. 7. 09:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Minden mesterségesen létrehozott és működtetett dolognál előfordulhat üzemzavar. Ez benne van a pakliban. Az iwiwnél is van ilyen, sőt, úgy emlékszem, mintha a gyakorikerdesek weblapnál is előfordult volna. Nem szabad annyira hagyni betolakodni az ilyesmit a személyes terünkbe, hogy a hiánya "elvonási tüneteket" okozzon.

Magam is észleltem a hibát, mondom, majd visszanézek egy óra múlva, úgy is lett, a hibának hűlt helye. Ennyi.

2012. márc. 7. 09:51
 8/12 anonim ***** válasza:
5.! na VÉGRE 1 normális emder! ilyen 1 kibebaszott szar oldalt mint a fészbúk! am kípróbáltam (10 mp-re!) és nálam jó volt! utána az egész osztály a telómat akarta! na főleg az ilyenek miatt utálom! Aki ilyen hülye kocka annak még a szomszédját is utálom!
2012. márc. 7. 17:40
 9/12 hangszoros ***** válasza:
Engem nem is a hiánya bosszantott, hanem hogy azt hittem a gépem rossz. Legalább kitakarítottam, és a nagy igyekezettbe két kártevőt is fogtam .
2012. márc. 8. 02:18
 10/12 anonim válasza:
Jót nevettem az egyik kommenten :D Én is szeretem meg használom nap mint nap a facebookot. De az nagyon gyerekes szerintem ha már meglenni nélküle az ember.. Már nekem az is sok hogy egyes 12-15 éves "emberkék" attól bőgni kezdenek ha azt kéred hogy ugyan 5-10percre esetleg egy óra erejéig had ülj a gép elé, egyből hiszti roham sírás rívás.. Na ugyanez megy a Facebookkal... Engem ezek a kiírások kérdések azok amik felb@sznak, nem hiszem el hogy 2-5órát nem lehet kibírni hogy nincsen az roh@dt oldal nélkül. Már bocs a kifejezésért.
2012. márc. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!