Ürességet érzek, miután nincs facebook. Mikor 'javul' meg?
Figyelt kérdés
Nem kérek olyan kommenteket, hogy milyen rossz, meg társas kapcsolatok, stb.
Normális válaszokat kérek!
2012. márc. 7. 07:48
1/12 anonim válasza:
Nekem tokeletesen mukodik. Mi a gond vele?
2/12 anonim válasza:
Senkinek nem tölti be, az a gond.
3/12 anonim válasza:
Nálam is minden ok. Mit nem tölt be?
4/12 anonim válasza:
nekem pár perce már működik
5/12 anonim válasza:
Ostoba kérdésre ne várj normális választ, te kocka. Jajjjj nincs facebook... brűűűűű most mi lesz?! Bele fogok halni... Nem tudom megosztani a f@s*ságaimat. Frissítsél és egyszer majd bejön. Ha ürességet érzel, az attól van, hogy a fejed üres
6/12 anonim válasza:
utolsóval 100%-ban egyetértek ^^
7/12 anonim válasza:
Minden mesterségesen létrehozott és működtetett dolognál előfordulhat üzemzavar. Ez benne van a pakliban. Az iwiwnél is van ilyen, sőt, úgy emlékszem, mintha a gyakorikerdesek weblapnál is előfordult volna. Nem szabad annyira hagyni betolakodni az ilyesmit a személyes terünkbe, hogy a hiánya "elvonási tüneteket" okozzon.
Magam is észleltem a hibát, mondom, majd visszanézek egy óra múlva, úgy is lett, a hibának hűlt helye. Ennyi.
8/12 anonim válasza:
5.! na VÉGRE 1 normális emder! ilyen 1 kibebaszott szar oldalt mint a fészbúk! am kípróbáltam (10 mp-re!) és nálam jó volt! utána az egész osztály a telómat akarta! na főleg az ilyenek miatt utálom! Aki ilyen hülye kocka annak még a szomszédját is utálom!
9/12 hangszoros válasza:
Engem nem is a hiánya bosszantott, hanem hogy azt hittem a gépem rossz. Legalább kitakarítottam, és a nagy igyekezettbe két kártevőt is fogtam .
10/12 anonim válasza:
Jót nevettem az egyik kommenten :D Én is szeretem meg használom nap mint nap a facebookot. De az nagyon gyerekes szerintem ha már meglenni nélküle az ember.. Már nekem az is sok hogy egyes 12-15 éves "emberkék" attól bőgni kezdenek ha azt kéred hogy ugyan 5-10percre esetleg egy óra erejéig had ülj a gép elé, egyből hiszti roham sírás rívás.. Na ugyanez megy a Facebookkal... Engem ezek a kiírások kérdések azok amik felb@sznak, nem hiszem el hogy 2-5órát nem lehet kibírni hogy nincsen az roh@dt oldal nélkül. Már bocs a kifejezésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!