Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Idegbeteg vagyok cigi nélkül,...

Idegbeteg vagyok cigi nélkül, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondják olyan könnyű leszokni, csak akarat kell. Na nekem az megvan de mégsem elég. Reggel elfogyott a cigim, azóta idegbeteg vagyok, rám jön a sírás de nem tudom miért, csak bőgök mint egy óvodás. Szétvagdaltam a kezem, nincs kedvem semmihez, még nem is kajáltam ma, hozzám se szóljon senki mert harapok. Mindez azért mert nincs cigim... Normális ez??? Mit csináljak?? Nem akarok cigizni... le akarok szokni, de tényleg ennek így kell mennie?

Vagy hagyjam a fenébe... húzzak a boltba amíg be nem zár és vegyek egy dobozzal?

2009. jún. 11. 17:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

azért olyan rohadt nehéz számodra a a leszokás, mert folyamatosan azon kattog az agyad hogy el kéne szívni egy cigit... FOGLALD LE MAGAD MÁSSAL!!! én egy hete alig dohányzok és jól megy mert folyamatosan szórakoztatom magam, hogy ne gondoljak a cigire.. amikor meg unatkozok akkor nálam is jelentkeznek ezek az idegbeteg tünetek..

NE azt hitesd el magaddal, hogy nehéz és, hogy nem fog menni, HANEM AZT HIGY IGEN IS SIKERÜLNI FOG ÉS KÉPES LESZEL RÁ!!

amúgy én is olvasom ezt a könyvet és ajánlom neked is:

[link]

mint ahogy az első válaszoló írta.

üdv^^

2009. jún. 28. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Együttes dolgok kellenek! A nikotin rágó-tapasz, ropi rágcsálás cigi helyett, elvonó, a társaidtól bizalom...

De a legfontossabb az akaraterő!

2009. szept. 21. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!