Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Idegbeteg vagyok cigi nélkül,...

Idegbeteg vagyok cigi nélkül, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondják olyan könnyű leszokni, csak akarat kell. Na nekem az megvan de mégsem elég. Reggel elfogyott a cigim, azóta idegbeteg vagyok, rám jön a sírás de nem tudom miért, csak bőgök mint egy óvodás. Szétvagdaltam a kezem, nincs kedvem semmihez, még nem is kajáltam ma, hozzám se szóljon senki mert harapok. Mindez azért mert nincs cigim... Normális ez??? Mit csináljak?? Nem akarok cigizni... le akarok szokni, de tényleg ennek így kell mennie?

Vagy hagyjam a fenébe... húzzak a boltba amíg be nem zár és vegyek egy dobozzal?

2009. jún. 11. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Olvassál inkább pl ezt:

m.blog.hu/ci/cigi/file/allen_carr_-_vegre_nem_dohanyzom.pdf

2009. jún. 11. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Szétvagdaltad a kezed?! Nem, nem normális.

Húzzál a boltba egy doboz cigiért, és menj el egy leszoktató kezelésre.

2009. jún. 11. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg csak akaraterő kérdése. Másképp mondom: SEmmi elszoktató kezelés sz*rt sem ér, a végén úgyis 1-2 hónap múlva visszaszoksz. Végleg letenni a cigit CSAK AKARATERŐVEL lehet!
2009. jún. 11. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Nálam mindig a harmadik hónap után borult ki a bili.Majd szét robbantam és harmadszorra is visszaszoktam.Aztán elmentem egy számítógépes elvonóra, ott kaptam valami löttyöt arra az esetre ha nagyon kívánnám a cigit.Hát én hazafelé meg is ittam az egészet este meg már lefekvés előtt boldogan fujtam a füstöt.Aki egyszer rászokott........Nagyon nehéz. :(
2009. jún. 11. 18:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg levezetni máshol a stresszt!

Pl.: menj le heti 3-4 alkalommal másfél órát edzőterembe. ;)

plusz egy kis szauna meg gőz

2009. jún. 11. 18:43
 6/12 anonim válasza:

Rengeteg jó ötlet elhangzott itt! Én is hasonló helyzetben járok mint te, csak én másmilyen nikotin fűgő vagyok! Aki ismeri a snus-t az tudja arról még nehezebb leszokni, még ugy is hogy helyete cigizem, a snus az egy nagy adadg nikotin bomba! Az edzés egy jó ötlet lehet, de az csak a napodból 1 - 2 óra! Mit tegyél a többi idővel? Persze melózni is kell csak hát nem olyan egyszerű nikotin hiány miatt, csak drukolni tudok neked!

Kitartás, én is leszokoban vagyok!

2009. jún. 12. 11:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Orvos.Pszichológus.Van akinek kell a segítség.A környezetemben van olyan ember, akinek csak így sikerült.Ez nem gyengeség.
2009. jún. 12. 12:00
 8/12 anonim válasza:
88%

az előző, 12:00-nak: dehogynem barátom, dehogynem.

Anyám 30 éven keresztül dohányzott, napi 1-1,5 dobozzal. Százszor próbálkozott, mindennel. Tapasz, tabletta, kúra, mittudoménmár. Mikor megmondták, hogy az ott a röntgenen egy rosszindulatú daganat a jobb felső lebenyben, abba tudta hagyni.

Ha a fentebb leírt az az orvosi segítség, amire szükségetek van, kedves dohányosok, akkor hajrá, szívjátok.

Én 10 évig szívtam napi 1 dobozzal, a rossz hír napja volt az utolsó, mikor rágyújtottam.

Egyél helyette, igyál helyette, csinálj fekvőtámaszokat helyette, szotyi, szex, teljesen mindegy. Ha nem tudsz úrrá lenni magadon és vergődsz, akkor gyenge vagy. Elmondhatod magadról, hogy igenis, gyenge vagy.

Tapasztalatból beszélek, és azért mondom ilyen durván a véleményem, mert segíteni akarok. Ku*vára késő már, ha rákos vagy, hidd el. És azt meg még nehezebben viselnéd, gondold csak el. Szokj le azért mert az jót_tesz_neked_! Mert tovább élhetsz. Talán ezzel a tudattal könnyebb lesz.

Hagyd abba a dohányzást. Ha magad miatt nem megy, akkor a családod miatt.

2009. jún. 12. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Menj először pszichiáterhez, mert bocsi de nem vagy komplett. Ez már komoly függőség, a neten millió fajta módszer van hogyan szokhatnál le, vmelyik csak segít. De akaraterő és kitartás kell!!!
2009. jún. 15. 16:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Keresztanyám is dohányzott, tüdőrákban halt meg. Annyit mondott az orvosnak utolsó heteiben, hogy tudja, hogy meg fog halni de addig tartsák életben amig megszületik az unokája(akkor várták a babát a fia és felesége). Nem érte meg sajnos, meghalt. 3 hete nem dohányzom.
2009. jún. 15. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!