Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gyenge vagyok, nem tudok...

Gyenge vagyok, nem tudok leszokni?

Figyelt kérdés

Akkor én most dögöljek meg?

:(

2012. márc. 13. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Legalább remélem jó cigit szívsz
2012. márc. 14. 15:45
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem,nagyon pocsék cigit szívok,direkt.
2012. márc. 14. 15:54
 13/17 andybaby válasza:

Megértem ,én a csokival vagyok így.. Bár én azt letettem egyszer 3 hónapig nem ettem de azóta .... vödörrel..

Nagyon nehéz, én is cigiztem de szerintem úgy nem megy hogy csak egy szálat és kész, dobd ki a kukába és ne gondolj rá mikor cigiznél nyomj 10 fekvőt utána nem lesz kedved rágyújtani.. :-)))

2012. márc. 20. 14:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Sikerült:)Letettem:)Az összes cigimet eltapostam,ami volt,még a szivarkákat is.:D
2012. márc. 20. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy cigizni q...va jó. Ezt csak egy cigarettás tudja. Én sem tudtam leszokni, pedig próbáltam többször is, ezért inkább átszoktam. Abszolút nem gondoltam volna, de az elektromos cigi félelmetesen jó találmány (nem véletlenül indult meg a hadjárat ellene, nincs jövedéki adó, dohánylobbi)és aki azt mondja, hogy nem leszoktató eszköz, az még sosem próbálta. Hónapokkal ezelőtt tértem át rá, egyik napról a másikra, azóta ezt szívom. Csomó pénzt megspóroltam , fizikai állapotomról nem is beszélve. Csak az a titka, hogy ne olcsó sz..rt vegyen.
2012. márc. 21. 00:48
 16/17 A kérdező kommentje:
00.48 Sok igazság van abban,amit mondasz.És aki nem dohányzott,az nem értheti ezt az egészet.Viszont én pont a drága e cigikről hallottam rosszat ismerősöktől.De lehet,hogy csak apám hazudozott,mint mindig:D
2012. márc. 21. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Olcsó húsnak, híg a leve.

Miért lenne ez az ecigiknél is másképp?

De az is lehet, hogy egy olcsó, silány minőségü ecigit sóztak rá q...va drágán az ismerősödre, ilyen például a tv shopban reklámozott is.

Mielőtt megrendeltem, hetekig ez ügyben olvasgattam a fórumokat, jól túltájékozódtam magam a témában.

Van egy nagyon jó kis összefoglaló ebben a témában, Google: bagóügyek

Ez egy pdf dokumentum, akit egy kicsit is érdeklődik a téma után, itt sok kérdésre választ kap (nem kereskedői oldal, mindenféle érdekeltségtől mentes)

2012. márc. 21. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!