Miért van az, hogy amióta leszokóban vagyok ÁLLANDÓAN enni akarok, és miért érzem magam olyan üresnek?
Figyelt kérdés
Tiszta szar, mindig ennék és teljesen szürkék a napjaim, 1 hete nem gyújtottam rá :(2012. márc. 10. 16:03
2/8 anonim válasza:
Eddig társad volt a cigaretta , egy hete pedig szakítottál vele. Ügyes vagy, kitartás, el fog múlni, szépen fokozatosan. Próbálj meg mozogni, sportolni valamit.
3/8 anonim válasza:
Amikor elhagysz egy adott szokást akkor helyette üres hely marad amit egy másik szokás tölt majd ki. Ha nem döntöd el tudatosan hogy mi fogja pótolni a cigarettázást, akkor " a szokás választ meg téged " és ez a szokás sokaknál az evés szokott lenni, de ha hozol egy tudatos döntést, hogy cigarettázás helyett valami mást fogsz csinálni akkor már az evési kényszer sem lesz olyan erős.
4/8 anonim válasza:
A nikotin hiányzik és a megszokott mozdulatok. Ehelyett eszel, mint sokan mások. Én nem bírtam leszokni orvosi segítséggel sem, ezért az elektromos verzióra tértem át. Egy hónapja nem szívok analógot, de a nikotinról nem tudtam lemondani, sőt a dohányzás illúziójáról sem, csak füst helyett gőzpárában ülök. Most már elmondhatom, hogy az eltelt 30 nap alatt nem híztam, és sokkal szabadabbnak érzem magam.
5/8 anonim válasza:
Eddig 3 óra volt a maximum,ameddig bírtam.Ezaaaaaaaz....
7/8 anonim válasza:
Nekem nem elszürkültek a napjaim, hanem idegbeteg voltam! (Goromba és agresszív.) Az ismerőseim - pedig drukkoltak a leszokáshoz -, azt mondták, jobb, ha rágyújtok. De mivel üldözik a dohányosokat,végül átszoktam elektromosra. De azt mondják/írják, hogy az idő múlásával egyre könnyebb elviselni a nikotin elvonást, vizet kell inni és nem szabad rágózni (!) Én kb. 10-12 órát bírtam, de lehet, hogy bennem van a baj. :)
8/8 anonim válasza:
Én inkább jobban érzem magam,amióta leszoktam.Pedig én sem voltam könnyű eset...fejben dől el.De mondjuk az evés nálam is megy,főleg a csoki és a kakaó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!