Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás suliban?

Dohányzás suliban?

Figyelt kérdés
multkor a suliban elvették az ellenörzőmet dohányzás miatt(van egy hely a suliban ahova szinte az összes dohányzó diák jár)...ez volt már vagy 2 hete és még mindig nem kaptam vissza, azt szeretném megtudni hogy ennek lehet-e egy igazgatóin kívül más, durvább következménye...a legjobb az hogy nem vették el mindenkinek csak rámutatott a tanár pár emberre és azoktól.
2012. márc. 8. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
gondolom majd a szüleidnek adják vissza...
2012. márc. 8. 09:45
 2/6 A kérdező kommentje:
lehet...én szerintem az új törvények miatt azért lehet hogy pénzbirság is lesz, nem?
2012. márc. 8. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:
az a sulitól függ
2012. márc. 8. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Vissza szokták adni, lehet, hogy csak elfelejtette. Pénzbírságot nem kapsz, azt te csak akkor kaphatsz, ha éppen ellenőrzés van és meglátnak téged. Az iskola magától nem büntethet meg.
2012. márc. 8. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Értsétek meg végre, hogy nem lehet a suliban, sőt a környezetében sem dohányozni. Sőt, már szinte sehol.

Ne tegyétek ki magatokat a rettegésnek, hogy mikor buktok le.

2012. márc. 10. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:

április 1től a SULIT büntetik majd meg. nem téged. max igazgatóit kapsz, vagy kicsapnak. ilyet is hallottunk már.

mert pont én meg a társaságom is sulibandohányzók vagyunk, de még nem buktunk le, csak azért para :D

2012. márc. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!