Dohányzás suliban?
Figyelt kérdés
multkor a suliban elvették az ellenörzőmet dohányzás miatt(van egy hely a suliban ahova szinte az összes dohányzó diák jár)...ez volt már vagy 2 hete és még mindig nem kaptam vissza, azt szeretném megtudni hogy ennek lehet-e egy igazgatóin kívül más, durvább következménye...a legjobb az hogy nem vették el mindenkinek csak rámutatott a tanár pár emberre és azoktól.2012. márc. 8. 09:25
1/6 anonim válasza:
gondolom majd a szüleidnek adják vissza...
2/6 A kérdező kommentje:
lehet...én szerintem az új törvények miatt azért lehet hogy pénzbirság is lesz, nem?
2012. márc. 8. 11:25
4/6 anonim válasza:
Vissza szokták adni, lehet, hogy csak elfelejtette. Pénzbírságot nem kapsz, azt te csak akkor kaphatsz, ha éppen ellenőrzés van és meglátnak téged. Az iskola magától nem büntethet meg.
5/6 anonim válasza:
Értsétek meg végre, hogy nem lehet a suliban, sőt a környezetében sem dohányozni. Sőt, már szinte sehol.
Ne tegyétek ki magatokat a rettegésnek, hogy mikor buktok le.
6/6 anonim válasza:
április 1től a SULIT büntetik majd meg. nem téged. max igazgatóit kapsz, vagy kicsapnak. ilyet is hallottunk már.
mert pont én meg a társaságom is sulibandohányzók vagyunk, de még nem buktunk le, csak azért para :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!