Miért dohányzik annyi sok fiatal?
Én is dohányoztam 8.osztálytól egészen érettségiig.De úgy erősen soha nem dohányoztam 1 héten 1 doboz fogyott el KB.Az oka lehet talán az iskola előtti idegesség meg az hogy összehozza a társaságot.
Iskola előtt azért mert ideges voltam , meg be leszek zárva oda órákra.
Iskola után azért mert jó végre kiszabadulni onnan.
Én is mindig az érzelmekhez kötöm a dohányzást.
,, Ma azért mert: jó napom van/ boldog vagyok/ rossz napom van" Tehát mindig találok valami indokot, de soha nem azért cigiztem, hogy beépüljek valamilyen társaságba.
Kellemes, jó érzés, én szeretek cigizni. Élvezem magát az egészet. Ha szomorú vagyok, rossz a kedvem csak ülök magamban és cigizek. Jó hangulat van, pörgök ezerrel egyiket a másik után szívom. Fáradt vagyok, akkor csak rágyújtok és pihenek, tele vagyok energiával, akkor elszívok egyet és megnyugszok. Ilyen dolog ez! :)
Már hat éve.
20/L
Mert hiányzik valami az életükből:pl nyugalom a családban,biztonságot nyújtó személy,boldogság.A cigi segít elviselni a napot,örömet okoz.Legalábbis én ezért cigiztem
A diákok 90%-a meg azért,mert menőzni akar:)
Én azért kezdtem el, mert bekerültem koliba, amit marhára nem tudtam elviselni. Borzasztó volt. Csak két hétig voltam ott, és elkezdtem. Szerintem sokan vannak így ezzel, hogy egy gyenge pillanatukban rászoknak...
Most meg azért cigizek, mert jól esik. Nem szeretek bent ülni a suliban szünetekben, ha meg már kimegyek akkor rágyújtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!