Mi a véleményetek a Dunhill Switch-ről?
Ízre nem Dunhill minőség, inkább kék Pall Mall-re hasonlít.
Alapvetően nem szeretem a mentolos cigit, de ez nem rossz. A cigi utolsó harmadánál roppantom csak el a kapszulát így csak 3-4 slukk erejéig mentolos. Szerintem nagyon kellemes, jól lehűti a torkomat, de egy egész szálat nem tudnék elszívni mentolosan.
Összességében nem rossz, megéri kipróbálni, de nem fogok erre átszokni az biztos.
Szerintem baromi jó. Szeretem a sima Dunhillt is, de a mentolos cigiket is, úgyhogy ezt nekem találták ki, olyanoknak akik nem tudnak dönteni. :) Így viszont vagy elroppantom vagy nem, de általában én is az utolsó harmadánál szoktam.
Az viszonyt tény, hogy hihetetlen rövid, kb. 8-9 slukk.
5 éve cigizek, és sok cigi után ez a kedvencem. Kék multi volt a favorit eddig, de mióta szinte egy árban vannak csak ezt veszem.
Dunhill minőség, finom dohány, és ha kell megpattintom. Persze nem kötelező, ha kávézok akkor kicsit fura a menta íz, így olyankor sima cigiként szívom. Ha társaságba vagyok megpattintom az utolsó negyednél, és így a füstszag veszít erejéből.
Szóval nekem nagyon bejött. De környezetemben is nagyon sokszor kérnek belőle, még akkor is ha nekik sima cigijük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!