Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A fekete Dunhill mennyire erős?

A fekete Dunhill mennyire erős?

Figyelt kérdés
Tudom hogy Dunhill közül a legerősebb,de van esetleg más márka ami erősebb ennél is ?
2012. jan. 18. 03:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
még hozzátennék valamit:csak néhány napja cigizem,de fekete Dunhill-al kezdtem.Amikor meghallották a cigis haverok kicsit elképedtek mert ők gyengébbel kezdték. Fura volt nekik mikor azt mondtam hogy tegnap is például 2 fekete Dunhill egymás után simán elment. Tényleg van ebbe valami fura?
2012. jan. 18. 03:18
 2/12 A kérdező kommentje:
2 SZÁL amúgy,nem doboz. Még:P
2012. jan. 18. 03:18
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
a cigaretta semmi, miért nem szivarozol? Azon nincs szűrő.
2012. jan. 18. 07:04
 4/12 anonim ***** válasza:
69%

Olyan,de olyan erős a FEKETE DUNHILL,hogy az anyakirálynő lovaggá ütötte,meg a múltor is behúzott a keletibe egy elromlott vonatot tele utasokkal,a Boing 747 elhúzásakkor meg Nick Árpi az m1-en egyenesen sírva fakadt....olyan erős !

Szóval,ha olyan jól keresel,hogy van pénzed elkezdeni cigizni,akkor tegyél légyszives félre a majdani gyógykezelésedre is,hogy ne az én adómból meg tb-ből kelljen rákgyógykezelni,tüdőkezelni,meg egyebek......

2012. jan. 18. 07:25
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

utolsó, ez szép volt :DD

amúgy a betonszofi erősebb, mert még ha ugyanannyi is a károsanyag tartalom, a Dunhill 100as, tehát hosszabb, és egy betonszofi meg kisebb, így a füst arányosan annyival erősebb lesz. Vagy a piros Viceroy.

De egyébként miafsznak kezded el? :D Én is dohányzotam, nem is vagyok rá büszke, de észre sem vettem hogy rászoktam, temeg unatkozol otthon, gondolsz egyet, és háátakkor szokjunk rá a cigire..? idióta!

2012. jan. 18. 09:34
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Ezzel vagizik a haverjai előtt. Tudásában nem tud, erejével nem tud, pénzével nem tud akkor ő a cigivel erősködik.
2012. jan. 18. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mikor középiskolás voltam el kezdtem cigizni... Fekete Dunhillal kezdtem én is, egyszerűen megkívánta a tüdőm azt az erősséget... kb félévre rá elég volt neki a kék Dunhill... rá 1,5 évre már attól is fáj a fejem, átszoktam a szürke Dunhillra... aztán félév után már azt se kívántam, azóta egyáltalán nem dohányzom...

Nekem fogalmam sincs mások miért egyre erősebb cigiket szívnak, ahogy telnek az évek... Én nem menőztem soha, mindig azt szívtam, amit a szervezetem megkívánt... és egyre kevesebb kellett neki, majd semmi...

2012. jan. 20. 17:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A hazai cigaretták közt erős. Azért vegyük figyelembe, hogy hazánkban a "a cigaretta hozama szálanként nem lehet több, mint 10 mg kátrány, 10 mg szénmonoxid és 1 mg nikotin". Nem mintha nem lehetne szépen kikormolni vele a tüdőnket, csak van ennél jóval erősebb cigi is.
2012. jan. 24. 02:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én se azért szoktam néha eltolni egy egy szálat mert menő.

Hanem úgy érzem hogy szükségem van rá és jól esik.

Kicsit ellazít.

Amúgy utcán nem is dohányzom mert szégyenlem.

Csakis otthon.

2012. ápr. 10. 14:26
 10/12 anonim ***** válasza:
amugy 10;0,9;10 amit emlitettek h a max 10;1;10 lehet na az pl a djarum black vagy cherry
2012. máj. 14. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!