Mi a véleményetek arról, ha egy nő erős cigarettát szív?
Azt gondolom róla, hogy van annyi esze, hogy nem a gyenge vegyszeres, károsabb szart szívja.
Második, nem csak gyenge cigivel lehet kezdeni a dohányzást.
Pedig lehet, hogy a második válaszolónál a pont. Én is lány vagyok, piros multit szívok. Világoskékkel kezdtem (ma sárga), ami a leggyengébb, 0,3-as, aztán fél év alatt kék lett 0,6-os , másfél évig kéket szívtam, aztán három éve pirosat, az 0,9-es. Mindig azért álltam át az erősebbre, hogy spóroljak, mert amikor rászoktam egy doboz világoskék kitartott 4-5 napig, de fél után már egy nap elszívtam egy dobozt, néha többet pár szálla, átálltam a kékre, mondom az erősebb, kevesebb is elég lesz. Igen a világoskék után a sötétkék füstje kicsit megütött és csak fél doboz fogyott el estére. Büszke is voltam magamra, hogy két napig elég egy, vagyis fele annyi megy majd el cigire. Csakhogy azt is megszoktam, másfél év után másfél dobozzal szívtam naponta átlagban, de néha-néha kettő is elment. Vettem egy doboz pirosat megint éreztem a különbséget, de már nem annyira, mint az előző váltáskor. 4 szál maradt estére a dobozban. Egy év alatt az egy doboz piros multiból másfél lett újra, a pirosnál pedig nincs erősebb cigi. Több mint egy éve napi két doboz piros multit szívok.
Amúgy a nemdohányzóknak cigi-cigi, csak mi érezzük a különbséget, nem hiszem, hogy néznék mit szívsz, am block a dohányzó lányokról van max véleményük.
19/L, aki 14 évesen szokott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!