Szeretnék leszokni a dohányzásról. Milyen ötleteitek vannak?
Én apám módszerét tudom javasolni: Holnaptól ne szívj el egy szálat se! Egy slukkot se más cigijéből!
Apám két éve így hagyta abba, azelőtt úgy dohányzott, hogy egy évig dohányzik, egy évig nem, magyarán minden évben képes volt leszokni róla.
Vagy egyszerűen gondolj arra minden egyes szál elszívásakor, hogy a sírodat ásod. Vagy arra a 13000 Ft-ra, amit minden hónapban erre a hülyeségre költesz.
engem egykor ugy szoktatott le anyukám hogy "na akkor üljünk le és szivj el egy cigit" 15 voltám akkor.
leültünk, elszivtam egyet,aztán mondta hogy gyújtsak rá a másodikra, aztán a harmadikra , negyedikre, akkor már úgy voltam hogy ez az utolsó nem kell több , majd rám erőltette az ötödiket is, buta fejjel elszivtam, olyan szinten rosszul lettem és nagy hatással volt rám hogy többet soha nem szívtam el:)
18/L
Olvasd el ezt:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én a mágneses rezonanciás kezeléssel szoktam le. Lehet, hogy nincs semmi hatása, de nálam bevált. Ennek már másfél éve, s nem kívánja a cigit egy porcikám sem!
Viszont az tanácsolom, hogy az alakvisszanyerést (hacsak nem hízás) ne egyszerre időzítsd a leszokással! Egyszerre az egyik is elég megterhelő.
Nekem ez a harmadik hetem cigi nélkül!:):)
Én abba tudtam hagyni minden segítség nélkül.Éreztem,hogy úgymond "telve" vagyok vele.Már nem tudtam elszívni egy teljes szálat.Nem hiányzik!Mondjuk sokan azt mondják,hogy egy hónap után a legrosszabb.Az öcsém a háziorvostól kért segítséget.Írt fel egy gyógyszert és az segített neki.Egy éve leszokott.
Ha két hétig kibírtad kibírod a harmadik héten is.Ha a harmadik héten túl vagy a negyedik héten már minek gyújtanál rá?Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!
A könyv tényleg nagyon jó, remélem sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!