Voguelilias kérdése:
Mit tegyek mindig megígéri, hogy leteszi a cigit és utána csak meghazudtol!?
Figyelt kérdés
A párom dohányzik ami engem nagyon zavar. Rengetegszert megkértem, hogy fejezze be amikor a kisbabánk született akkor is megígérte hogy leteszi. Azóta semmi. Amikor kérdezem, hogy mikor hagyja abba akkor azt mondja, hogy majd holnaptól azért szív ma sokat. És hétfőn természetesen rágyújt megint. Akkor amikor kérdezem, hogy ugyan akkor ez a leszokás akkor meghazudtol és azt mondja, hogy ő nem azt mondta hogy leszokik hanem hogy megpróbálja. De mindig azt mondja megpróbálja csak az a baj, hogy nem akar leszokni. És én meg rosszul vagyok a cigi szagától. Így nem tudok hozzá odabújni sem. Mit tehetnék?2009. jún. 7. 20:50
11/12 anonim válasza:
próbáltál neki segíteni benne, vagy csak követelőzöl?
12/12 A kérdező kommentje:
Én már sokat próbálkoztam először is megkértem hogy szívjon gyengébb cigit is kevesebbet. De siker nem lett belőle. Ezért nem tudom, hogy hogyan lehetne vele megértetni, hogy engem borzalmasan zavar a cigi szaga és nem jó érzés így csókolózni vele vagy csak odabújni mert hányinger keltő a szag számomra. Ő pl a kávé szagátol van rosszul és ő is megkérne hogy ne tegyem ha rosszul lenne a szagtól.
2009. jún. 10. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!