Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem túl erős, finom, 'női'...

Nem túl erős, finom, 'női' cigit keresek. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
A koleszos szobatársaim rábeszéltek az első szál cigimre, néhány hónapja. Belementem, nem is volt olyan rossz,nem tudom akkor mit szívtam, de nekem túl füstös és erős volt. Nem szeretnék erős dolgot, inkább csak gyengébb, nőiesebb típust keresek. Próbálkoztam, de nem találtam meg a megfelelőt. Azt is vegyétek figyelembe, hogy nem vagyok túl nagy dohányos... sőt, inkább csak keresgélés közben elszívtam néhány szálat, de az szinte semmi. Ti mit szívtok? 23/L
2009. jún. 7. 08:55
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
EVE 120's egyértelműen! Elegáns és igen NŐIES! ;-) ha valakinek kétségei vannak, csak keressen rá a neten, hogy mi az a capnolagnia...
2012. jún. 8. 16:57
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én Melinda vagyok, 27 éves és 23 éves korom óta dohányzom. Nem nagyon sokat, amikor munkában vagyok napi fél dobozzal kb. A zöld vouge a kedvencem, régen szívtam narancssárga pall mallt is, de az alig üt be, azért minek egyáltalán dohányozni.

És akiknek bajuk van azzal, hogy egy nő dohányzik, azok legyenek antialkoholisták, mert a férfiakból rengeteg erőszakot vált ki az alkohol saját tapasztalat, míg a dohányzás ellenben megnyugtat és kevésbé teszi rokonszenvessé azt az ötletet, hogy álmában leszúrjam a nagykéssel aki bántott.

Szóval be lehet fejezni a hímsoviniszta szart, a testem nem Neked született, hanem Én nekem.

2015. febr. 23. 22:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Azóta is keresel, vagy már inkább a leszokás útját keresed?
2017. júl. 16. 23:22
 24/24 anonim válasza:
#22 Nem dohányzom, egyáltalán nem iszom alkoholt, sőt, meglepő, de a kábítószer is kifejezetten távol áll tőlem. Igazából nem tartom túlságosan gusztusos dolognak a cigarettázast, plane amikor reggelente krahacsolnak tőle az emberek, viszont mindneki úgy bánik saját magával, ahogy csak gondolja, nem fogok senkit azért negatívan megítélni, csak mert dohányzik.
2020. máj. 4. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!