Nem túl erős, finom, 'női' cigit keresek. Mit ajánlotok?
Lehet, hogy én vagyok "maradi" és "begyöpösödött", de számomra olyan, hogy női cigi nem létezik. Tudom, hogy a dohányzás függőség okán alakul ki, és nem lehet "csak úgy letenni", ettől függetlenül "nőies cigi", ami "jól áll" NEM LÉTEZIK. Nincs olyan cigaretta, ami egy nő, pláne egy 23 éves nő szájában jól áll, ami őt nőiesebbé teszi.
Tehát teljesen mindegy, hogy most "Munkást", vagy "Eve-t" szívsz, semmit nem változtat azon a tényen, hogy dohányzol.
Amúgy a vékony szálú cigarettákra hiszik, hogy "nőiesek", tehát ha ilyen igényed van, akkor az a "trendi", abból viszont több fajta is létezik.
De mivel még nem váltál függővé, inkább próbáld meg elfelejteni és nem rászokni. Nem leszel tőle nagyobb lány, több ember. És azért 23 évesen szerintem már ezt fel is tudod fogni és meg is tudod érteni. Saját és a környezeted érdekében NE tedd.
34 éves nő vagyok, nem dohányzom. (Szerencsére a férjem se dohányzik.) A füstjét se bírom, és a látványát is visszataszítónak tartom. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem egészséges.
A nőiességről nekem elsősorban a magassarkú cipő, a smink, a hosszú haj jut eszembe, nem a cigi. Szerintem még most hagyj fel vele, amíg könnyen megy, hogy ebből a "rábeszélősdiből" ne alakuljanak ki később különféle szerzett betegségek...
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Igen, tudom, hogy nem jó amit csinálok, eleinte kicsit hülyén is éreztem magam. De nem azért szívok el egy szál cigit, mert attól nőies leszek, ezzel teljesen tisztában vagyok. A leírásban talán nem ez volt a megfelelő szó... pusztán arra gondoltam, hogy a dohányzó nők, akik nem túl erős és finom cigarettát szívnak, melyik márkát kedvelik.
Nem fogok naponta dohányozni, sőt. Ezt megígérhetem =)
Egyébként a kérdésben az áll, hogy milyen cigarettát tudunk ajánlani, nem pedig az, hogy na akkor most magatokat tökéletesnek tartó emberek a cigarettázás káros és nem túl nőies oldaláról. Ebből nem kért a kérdés feltevője. Ha nem tud valaki a kérdésre válaszolni, akkor inkább ne is válaszoljon. Ennyi.
Válasz tehát a kérdésre: Eve, Vogue
Őrültség 23 évesen elkezdened cigizgetni, ha eddig nem tetted, és hidd el, nem fogsz "néhány" szálnál megmaradni. azon kapod majd magad, hogy pikk pakk rászoktál, és nem bírsz meglenni nélküle.
amúgy a davidoff slims is egy elegáns vékony női cigi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!