Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem túl erős, finom, 'női'...

Nem túl erős, finom, 'női' cigit keresek. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
A koleszos szobatársaim rábeszéltek az első szál cigimre, néhány hónapja. Belementem, nem is volt olyan rossz,nem tudom akkor mit szívtam, de nekem túl füstös és erős volt. Nem szeretnék erős dolgot, inkább csak gyengébb, nőiesebb típust keresek. Próbálkoztam, de nem találtam meg a megfelelőt. Azt is vegyétek figyelembe, hogy nem vagyok túl nagy dohányos... sőt, inkább csak keresgélés közben elszívtam néhány szálat, de az szinte semmi. Ti mit szívtok? 23/L
2009. jún. 7. 08:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

11:51 tudom, hogy vannak ilyen debilek is mint te, akik az anyjuk elb@szott félórájának köszönhetik szerencsétlen életüket.

De a kérdésre kell mindig válaszolni, nem pedig tökéletlenül magadat tökéletesnek tartva kioktatni a másikat.

A válaszom pedig a kérdésre még mindig az Eve és a Vogue

2009. jún. 7. 12:37
 12/24 anonim ***** válasza:
15%

12:37! A "debilség" csupán nézőpont kérdése.... Bíztatni nem akarjátok véletlenül, hadd szívjon még többet???

(én meg a te gyerekedet sajnálom, már ha egyáltalán van...)

2009. jún. 7. 13:03
 13/24 A kérdező kommentje:

Hey, hey, hey! Lehet, hogy nem a kérdésre válaszoltak, lehet, hogy igazad volt, mert nem ezt kérdeztem... de egymás oltogatására végképp nem vagyok kíváncsi.

A válaszokat köszi, várom a továbbiakat... :)

2009. jún. 7. 13:34
 14/24 anonim ***** válasza:
95%

Én részemről mondjuk az árat artom szem előtt, általában Bondot, vagy Viceroyt szívok.

Na de, szerintem pl a narancssárga vékony (slim) pall-mall elég nőies, és elég gyenge is.És nagyon szép kis doboza van :D

Árban sem viágvége.

Nézelődhetnél márkák után a neten is, esetleg.

2009. jún. 7. 14:32
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
Énis inkább a vékony pall mall-t ajánlom, ki lehet fizetni- van mentolos is.
2009. jún. 7. 18:37
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

a sárga multi is elég gyenge.

de nemtartozik a "nőies" kategóriába, már ha létezik ilyen:)

2009. jún. 8. 10:45
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
No a vékony cigiket részesítem előnyben, de ha elmegyek koncertre inkább narancs pallmall vagy szofi vilkék. Vékonyból bejött a GOLOAISE,STILY--- ohh nem tom hogy írják őket, Régebben volt egy szép szipkám is azzal lehetee "vadítani". 24 vagyok és naponta többször suliba cigiztem amikor a társaság kívánta és nem szoktam rá!!Van egy lányom is! néha bulik alkalmával gyújtok rá 1-2 szálra...ja és a kolesz :nálunk 8 ágyasból 4. évre már mind a wcbe gyűltünk :)
2009. jún. 8. 11:16
 18/24 anonim ***** válasza:
gondolom a nőies cigi alatt vmi vékonyat értessz én a mentolos vékony bondot ajánlom 470 ft 1 dobozzal, ennél olcsóbb nincs :) kivétel a csempészcigik de azok nem nőiesek
2009. jún. 10. 02:34
 19/24 anonim ***** válasza:
45%
ja és vigyázz a dohányzással én 12 éves voltam mikor először kipróbáltam és ugy azóta megy... most vagyok 19 éves és elmegy napi 1 doboz a legerősebből:(
2009. jún. 10. 02:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A Vogue és az Eve mellett pl ott van a Pall Mall. Abból is van vékony. Én amúgy kék multit szívok. A vékony cigik valahogy nem jönnek be. A vékony cigikkel az a gond, hogy nem érzed annyira a káros hatását, pedig ugyanaz. (Ezzel nem lebeszélni akarlak)
2009. jún. 16. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!