Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy héten kb. elszivok 5...

Egy héten kb. elszivok 5 szálat általában, de van amikor egy nap fél dobozzal.13 éves vagyok. Ettől nem nől a mellem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 22:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

a kérdésére válaszoljatok, és ne tanácsokat adjatok neki, meg kritizáljátok h szokjon le. sok antidohányos. magatokkal foglalkozzatok és ne eröltessétek rá másra a nézeteiteket. majd ha akar leszokik. ti kussoljatok, senki sem kérdezte a véleményeteket a dohányzásról. azvolt a kérdés h a melle vajon ettől nem nő e. erre válaszoljatok.

amúgy meg nemhinném h ettől nemnő a melled. majd később beindul.

2009. jún. 19. 13:23
 22/25 anonim válasza:

Hát én besz*rok !!!!

TIZENHÁROM éves vagy nem elég hogy cigizel, van mikor nem is keveset szivsz, ráadásul nem tüdözöd le, ami krva nagy baromság, mert akkor minek szivod? szerintem fúdenem menö, ja és a melleid mérete érdekel... yD

Hát grt!

Mondjuk már lassan megse lepödök ezen, micsoda világ. Bezzeg az én idömben...

Na de szerintem a melleid azért nem nőnek még, mert akkor te lennél a világ legmenőbb 13 évese, gondolj csak bele cigizel + még melled is van....fuuuuuuuuu

Ha van kistestvéred, akkor már most kezd el rászoktatni a cigire, föleg ha lány, hátha a melle is nagy lesz majd!

Ennél okosabbat tanácsot nem tudok adni sajnos a korodbol kifolyólag. :(

2009. jún. 25. 14:37
 23/25 anonim válasza:
szivem ha nem tüdőzöd le oan szájrákot kapsz kb 5 év múlva h ott halsz meg :S bocsi h morbid volt de ez az igazság én is 13 vok és cigizek letüdőzöm elég nagy hülyeség volt me nem tok róla leszokni :S most tedd le sztem !!!! am nem befolyásolja
2009. nov. 12. 19:32
 24/25 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy a miatt mivel kinyírja a hormonjaid és a növésben is megálsz meg az egész fejlődésben...Egészségedre!
2009. nov. 24. 20:46
 25/25 anonim válasza:
am semmi értelme ha letüdőzöd akkor tüdőrák ha meg nem akkor szájrák(és az rosszaabbb!)
2010. jún. 1. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!