Egy héten kb. elszivok 5 szálat általában, de van amikor egy nap fél dobozzal.13 éves vagyok. Ettől nem nől a mellem?
a kérdésére válaszoljatok, és ne tanácsokat adjatok neki, meg kritizáljátok h szokjon le. sok antidohányos. magatokkal foglalkozzatok és ne eröltessétek rá másra a nézeteiteket. majd ha akar leszokik. ti kussoljatok, senki sem kérdezte a véleményeteket a dohányzásról. azvolt a kérdés h a melle vajon ettől nem nő e. erre válaszoljatok.
amúgy meg nemhinném h ettől nemnő a melled. majd később beindul.
Hát én besz*rok !!!!
TIZENHÁROM éves vagy nem elég hogy cigizel, van mikor nem is keveset szivsz, ráadásul nem tüdözöd le, ami krva nagy baromság, mert akkor minek szivod? szerintem fúdenem menö, ja és a melleid mérete érdekel... yD
Hát grt!
Mondjuk már lassan megse lepödök ezen, micsoda világ. Bezzeg az én idömben...
Na de szerintem a melleid azért nem nőnek még, mert akkor te lennél a világ legmenőbb 13 évese, gondolj csak bele cigizel + még melled is van....fuuuuuuuuu
Ha van kistestvéred, akkor már most kezd el rászoktatni a cigire, föleg ha lány, hátha a melle is nagy lesz majd!
Ennél okosabbat tanácsot nem tudok adni sajnos a korodbol kifolyólag. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!