Egy héten kb. elszivok 5 szálat általában, de van amikor egy nap fél dobozzal.13 éves vagyok. Ettől nem nől a mellem?
Az agyadat sem fejleszti ahogy látom. Viszont ha nem tüdőzöd le, akkor kellemes rákos lesz a szád már 14 évesen.
Fogaknak is nagyon jót tesz. Úgyhogy csak így tovább.
Megsúgom neked: 20 ÉVES KORODRA triplaD-S MELLTARTÓD LESZ! SZÍVJ NAPONTA 2 DOBOZZAL!
(headsot)
Ne cikizzétek ki, tényleg komolyan gondolja a kérdést.
Szóval a dohányzás retardálhatja a fejlődést valamilyen szinten, de heti 5 szál cigi még nem akadályozza meg sa mellnövekedést. Ez inkább alkati kérdés. Én 13 évesen próbáltam ki a dohányzást, és középiskolás korom óta rendszeresen dohányzom, ez 13 év aktív cigarettázást jelent. A fogaim elszineződtek, a torkom sokat fáj, a hangom rekedtes. Ha újra átgondolhatnám nem gyújtanék rá olyan fiatalon, sok negatív tapasztalatom van. Mindemellett úgy gondolom, ettől még senki nem fog leszokni, amiket leírtam, de szerintem ha meg tudsz állni a koca-dohányzásnál, tehát ha heti 5 szállnál nem szívsz többet, akkor az a mai világban még okés. De a napi fél doboz, az nagyon sok, ne ess ebbe a hibába!
nincs én napi fél dobozzal szívok 1 éve és mióta cigizek jobban nő a mellem most a mellméretem 90/D.
15/L
pf... tényleg micsoda összefüggés
nem azért nőnek a melleid mert pont abban a korban vagy hogy nőnek hanem azért mert napi fél doboz cigit szivsz. azért bizony :D
amúgy amióta cigizek azóta világválság van. ráadásul azóta még a 18. szülinapomat is betöltöttem pedig elötte nem o.O összefüggés a köbön :D:D:D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAHAAAAAHAAAAHAAAAHAAAAAA
xD xD
SZÁNALMAS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!