Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy héten kb. elszivok 5...

Egy héten kb. elszivok 5 szálat általában, de van amikor egy nap fél dobozzal.13 éves vagyok. Ettől nem nől a mellem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 22:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Az agyadat sem fejleszti ahogy látom. Viszont ha nem tüdőzöd le, akkor kellemes rákos lesz a szád már 14 évesen.

Fogaknak is nagyon jót tesz. Úgyhogy csak így tovább.

2009. jún. 9. 12:31
 12/25 anonim válasza:
59%
A melledre figyelsz, mert azt esetleg mások is figyelik. :) A valódi változások a tüdődben, érrendszeredben és szokásrendszeredben alakulnak ki. Lehet, hogy soha sem tudsz majd leszokni? .... Tudtad, hogy Magyarország a világranglista élén van a tüdőrák halálokban?
2009. jún. 10. 08:52
 13/25 anonim ***** válasza:
47%

Megsúgom neked: 20 ÉVES KORODRA triplaD-S MELLTARTÓD LESZ! SZÍVJ NAPONTA 2 DOBOZZAL!

(headsot)

2009. jún. 10. 13:47
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
lényeg a mellméret mi? te kis hülye liba
2009. jún. 10. 16:26
 15/25 anonim válasza:
Hát már bocs de te nem vagy normális.Ha még olyan környezetben nősz fel hogy az oszti társaid meg a rokonok is cigiznke(nem állítom)akkor is nem az hogy 13 évesen fél dobozzal elszívsz:SHa még eggyet elszísz mert így nösz fl azt sem dícsérem de megértem de hogy ennyit?Ez már betegség:STényleg nem vagy gyakran beteg?Amúgy meg ha így fojtatod felnőt korodra a mellednek nem lesz semmi tartása,ha csak nem plasztikáztatod+nem nősz meg akkorára
2009. jún. 11. 13:23
 16/25 anonim ***** válasza:
55%

Ne cikizzétek ki, tényleg komolyan gondolja a kérdést.

Szóval a dohányzás retardálhatja a fejlődést valamilyen szinten, de heti 5 szál cigi még nem akadályozza meg sa mellnövekedést. Ez inkább alkati kérdés. Én 13 évesen próbáltam ki a dohányzást, és középiskolás korom óta rendszeresen dohányzom, ez 13 év aktív cigarettázást jelent. A fogaim elszineződtek, a torkom sokat fáj, a hangom rekedtes. Ha újra átgondolhatnám nem gyújtanék rá olyan fiatalon, sok negatív tapasztalatom van. Mindemellett úgy gondolom, ettől még senki nem fog leszokni, amiket leírtam, de szerintem ha meg tudsz állni a koca-dohányzásnál, tehát ha heti 5 szállnál nem szívsz többet, akkor az a mai világban még okés. De a napi fél doboz, az nagyon sok, ne ess ebbe a hibába!

2009. jún. 12. 08:12
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
igenis hatással van a melleid növekedésére, mert a cigarettában lévő kátrány és nikotin szűkíti az ereket, ezáltal rosszabb lesz a vérkeringésed, tehát a táplálkozásból származó hasznosított tápanyag nem jut el megfelelően ahová kéne, tehát a melleid és az egész tested növekedése lelassul, tehááát dobd el a cigit, vaaagy elégedj meg kisebb mellekkel^^
2009. jún. 12. 09:31
 18/25 anonim ***** válasza:
30%

nincs én napi fél dobozzal szívok 1 éve és mióta cigizek jobban nő a mellem most a mellméretem 90/D.

15/L

2009. jún. 12. 19:18
 19/25 anonim ***** válasza:

pf... tényleg micsoda összefüggés

nem azért nőnek a melleid mert pont abban a korban vagy hogy nőnek hanem azért mert napi fél doboz cigit szivsz. azért bizony :D

amúgy amióta cigizek azóta világválság van. ráadásul azóta még a 18. szülinapomat is betöltöttem pedig elötte nem o.O összefüggés a köbön :D:D:D

2009. jún. 12. 21:33
 20/25 anonim ***** válasza:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAHAAAAAHAAAAHAAAAHAAAAAA

xD xD

SZÁNALMAS

2009. jún. 15. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!