Dohányosok! Ti nem érzitek ugy hogy csapdában vagytok?
és még millió olyan dolog van, amit egy dohányos nem is tud magáról..:D pl hogy mennyi energiát von el a dohányzás a szervezetéből
emlékszek, 1éve ilyenkor, délkörül tudtam úgy felkelni, hogy kipihentnek érezzem egyáltalán magam, és akkor is hamar elillant a frissesség. Nem vettem észre magamon, de utólag visszagondolva nem volt olyan jó a közérzetem mint mostanában. Itthon szerettem lenni csak, cigizgetni kényelmesen, filmezni, ilyesmi
ma pl reggel 8kor úgy pattantam ki az ágyból, hogy önszántamból elmentem havatlapátolni idős rokonomhoz. Amúgy is megcsináltam volna ha szól valaki, de még én is meglepődtem magamon, hogy ilyen fitten vidáman el tudok indulni reggel fél9kor :D
Érdekes,hogy szinte csak olyanok irtak eddig akik már nem cigiznek:)
Igen,a dohányos ember saját magának sem vallja be,hogy rabságban van.
Én nemrég kezdtem el dohányozni, pár hónapja szívok kék és fekete Dunhillt. Most tértem át a töltött cigarettára, az is hasonló a boltihoz. Engem mindkettő "megnyugtatott". Ha pár óráig "szenvedteti" magát az ember, nagyon jól tud esni az az 1 szál cigi. Azért a pár perc élményért nekem megéri.
Peace.
Én is meddig hitegettem magam azzal, hogy óóén nemvagyok rászokva:)
Egy ideig "ugyan, csak társaságban cigizek, otthon sosem",
aztán "jó, de napi 4szál nem olyan sok"
utána észre sem vettem, és ment el a napi 1doboz. És persze "abba tudnám hagyni ha akarnám".. jött az első próbatétel, egészségügyi okokból abba kellett volna hagyni 1hétig, és fél napig sem bírtam..
Egy idő után már nem titkolhattam, rá voltam szokva..:D gondolom sokan magukra ismernek ebben:) Még ma is szégyellem, hogy olyan hülye voltam, viszont inkább örülök, hogy túl vagyok a hülyeségen:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!