Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok:ha valaki azt...

Dohányosok:ha valaki azt mondja nektek, hogy a dohányzás rossz szokás miért kell nekiugrani?

Figyelt kérdés
Én is dohányos vagyok,de nem ugrok neki az embernek,hanem igazat adok neki
2012. jan. 12. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Aki paraszt az nekiugrik, aki képes kulturált ember módjára viselkedni az nem. Pont. Attól, hogy valaki cigizik, még nemfeltétlenül tahó majom. Én se, buszmegállóban pl nem cigizek hanem arrébb megyek stb.
2012. jan. 12. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg rossz szokás vagy mi... Tudja mindenki, hogy rossz is meg káros is, főleg drága. Én nem ugrok neki senkinek ilyenért. Ha valamiért ugrok az a bunkó hangnem például.
2012. jan. 12. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

Mindenki tudja, hogy rossz szokás. Nem? Akkor minek kell mondani? Kit érdekel, hogy a másik mit gondol? Mindenki törődjön a maga dolgával. Én nem dohányzom, de ez tényleg felháborító amit művelnek..

Olyan mintha én nem fújhatnék a rágómból lufit az utcán, mert más emberek nem szeretnének megijedni mikor kipukkad..

Törődjön mindenki a saját dolgával.

2012. jan. 12. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
36%

A dohányzás pont olyan szenvedélybetegség, mint a kábítószerek! Ha a homoszexuálisokról is kiderült, hogy valami genetikai defektjük van, akkor a dohányzást miért próbálja bárki is rossz szokásnak beállítani?

A nikotin sokkal komolyabb függőséget okoz, mint némely kábítószer, de mivel legális, ezért nem érdeke egy nagy halom embernek, hogy mindenki leszokjon!

Igen, azzal én is egyetértek, ogy nem kellett volna pl. nekem gyerekkoromban rászokni, és hogy a gyerekeket védeni kellene tőle, de az állam, és a (nem is annyira) többségi társadalom ne álszenteskedjen már!

2012. jan. 12. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő, én is cigizek, mégis tiszteletben tartom a véleményét, és nem gyújtok rá a közelében. Van olyan ismerősöm, akivel együtt cigizek gyakran, mert együtt járkálunk ki, és ő szokta mondani hogy sokszor jobbnak érezné ha betiltanák. Elgondolkozok néha, lehet hogy jobb lenne, de a helyzetet nem odldaná meg, így is nagy a csempészet, Nem kéne napi 2 dobozt elszívni, hanem nlgy öt szálat, és semmi gond neml enne.
2012. jan. 12. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és én is napi 1 dobozt szívok.
2012. jan. 12. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!