Dohányosok:ha valaki azt mondja nektek, hogy a dohányzás rossz szokás miért kell nekiugrani?
Mindenki tudja, hogy rossz szokás. Nem? Akkor minek kell mondani? Kit érdekel, hogy a másik mit gondol? Mindenki törődjön a maga dolgával. Én nem dohányzom, de ez tényleg felháborító amit művelnek..
Olyan mintha én nem fújhatnék a rágómból lufit az utcán, mert más emberek nem szeretnének megijedni mikor kipukkad..
Törődjön mindenki a saját dolgával.
A dohányzás pont olyan szenvedélybetegség, mint a kábítószerek! Ha a homoszexuálisokról is kiderült, hogy valami genetikai defektjük van, akkor a dohányzást miért próbálja bárki is rossz szokásnak beállítani?
A nikotin sokkal komolyabb függőséget okoz, mint némely kábítószer, de mivel legális, ezért nem érdeke egy nagy halom embernek, hogy mindenki leszokjon!
Igen, azzal én is egyetértek, ogy nem kellett volna pl. nekem gyerekkoromban rászokni, és hogy a gyerekeket védeni kellene tőle, de az állam, és a (nem is annyira) többségi társadalom ne álszenteskedjen már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!