Mindenkinek könnyű a cigileszokás?
Figyelt kérdés
Vagy csak nekem ilyen nehéz, senki, semmi olyat nem írt, hogy sóvárgok utána nagyon rossz akkor lehet, hogy csak énvagyok ilyen sóvárgós típus.2012. jan. 27. 18:57
1/5 anonim válasza:
Nem nehéz. Megfogod, leteszed, nem gondolsz rá többet. A titok nyitja a FEGYELEM. Ha nincs, akkor gyenge vagy. Többek között ezért hiányzik a katonaság a mai ifjaknak. Én 25 év dohányzás után öt éve leszoktam. Soha többé nem fogok rágyújtani. Túl jó érzés nemdohányzónak lenni.
2/5 anonim válasza:
fejben dől el.
azért sóvárogsz, mert azt hiszed, hogy szeretsz dohányozni. pedig nem szeretsz, csak bemesélték neked.
ha érdekel a téma, írok bővebben erről
3/5 A kérdező kommentje:
28 éve szívom és leakarok szokni. Már 1 hete nem szívom nem beszéltékbe, hogy jó a cigi, már nem is esett jól és reggelente sokat köhögtem de van mikor erősen kívánom de nem akarok rágyújtani. Aki azt mondja, hogy könnyű akkor annak más a szervezete mint az enyém és ennek örülhet szerencsés idáig akivel beszéltem mindenki azt mondta, hogy semmiség akkor csak én vagyok ilyen aki nehezen tud leszokni (de akar) senki más nincs akinek nehéz, vagy lehet, hogy azok megsem próbálják megkísérelni a leszokást csak azok akiknek semmiség.
2012. jan. 27. 19:31
4/5 anonim válasza:
én tavaly egész évben (januártól december végéig) kb minden héten megfogadtam, hogy na, ez az utolsó szálam. Ki is bírtam néha akár még 1-2 napig is, de végig gyötört a vágy, hogy de jó lenne rágyújtani, és végül elbuktam.
aztán meghallgattam egy könyvet, ami ezzel foglalkozik, és ami változtatott a gondolkodásmódomon. Egyik nap még a szokásos 1doboz elment, másnaptól meg 0, és nem sóvárogtam, nem kívántam, elvonási tünetekről meg szó sem volt. Ezért mondom, hogy fejben dől el.
5/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek könnyű, a döntő tényező a hozzáállás, az elhatározás és aztán az előző kettőből a kivitelezés, amely viszont változó nehézségi fokkal bír minden egyes személynél, attól függően, hogy az első két tényező mennyire megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!