Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Áttérek töltött cigire, miket...

Áttérek töltött cigire, miket kell hozzá vennem? És van youtubeon olyan vidi amin láthatom hogy hogy kell? Vagy könnyű?

Figyelt kérdés
Tudom kell töltő, meg dohány, szűrőt külön kell venni, vagy benne van a papírba? Melyik a legolcsóbb ezekből? Mennyit spórolhatok így?
2010. febr. 28. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ŐŐ... szóval én egy ideje töltöm a cigit. Tapasztalatom szerint a legjobb választás a következő::

Veszel egy piros lexinton töltő gépet

Hozzá kék 200db-os golden gate hüvelyt(vagy west)

És új fajta golden gate special dohányt, dobozos 80g 1200ft de 100szál minimum kijön belőle akár 120is.

ja és a töltés folyamata egyszerű (dobozon is látható)...csak arra figyelj oda hogyha a dohányt a töltőbe ne nyomd,tömködd nagyon erősen(én már csesztem el így cigitöltőt)

tudod szabályozni a cigi erősségét hogy milyen sok dohányt raksz a cigibe ha sok gyenge lesz(kicsit fullasztó) ha kevés erős(néha túl erősre sikerül) idővel megtalálod majd az aranyközéputat :D

és így 1 szál cigaretta kijön 14ft ból :D:Dsokkalta olcsóbb

2010. febr. 28. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, sokat segítettél, fel is pontoztalak;)
2010. márc. 1. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ja, röviden ennyi, amit fentebb írt, de még az sem utolsó dolog, h a tövét jól tömködd be, mert különben nem lesz tele a hüvely eleje, és így csak levegő lesz ott, ami elég sz@r dolog.

aztán figyelj arra, h teljes hosszában húzd és told végig a töltőt, mert különben az előző esettel találkozhatsz.

a dohányt én mindig szárazan töltöm, mert nedvesen mindig beleszakad a papír, és olyankor legszívesebben kib@sznám az egészet az ablakon :D

én azt mondom, h ne használd a mellékelt gyömöszölőt, azcsak időpocsékolás. ha az ujjaddal csinálod, és lesz elég rutinod, ak akár 4-et is betölthetsz 1 perc alatt;)

2010. márc. 2. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) pénteken meg is veszem a hozzávalókat:P
2010. márc. 2. 21:54
 5/5 issti ***** válasza:
100%
Elektromos töltővel a legkönnyebb. 5 perc alatt kész egy doboz, és nem kell tömködni.
2010. márc. 4. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!