Áttérek töltött cigire, miket kell hozzá vennem? És van youtubeon olyan vidi amin láthatom hogy hogy kell? Vagy könnyű?
ŐŐ... szóval én egy ideje töltöm a cigit. Tapasztalatom szerint a legjobb választás a következő::
Veszel egy piros lexinton töltő gépet
Hozzá kék 200db-os golden gate hüvelyt(vagy west)
És új fajta golden gate special dohányt, dobozos 80g 1200ft de 100szál minimum kijön belőle akár 120is.
ja és a töltés folyamata egyszerű (dobozon is látható)...csak arra figyelj oda hogyha a dohányt a töltőbe ne nyomd,tömködd nagyon erősen(én már csesztem el így cigitöltőt)
tudod szabályozni a cigi erősségét hogy milyen sok dohányt raksz a cigibe ha sok gyenge lesz(kicsit fullasztó) ha kevés erős(néha túl erősre sikerül) idővel megtalálod majd az aranyközéputat :D
és így 1 szál cigaretta kijön 14ft ból :D:Dsokkalta olcsóbb
ja, röviden ennyi, amit fentebb írt, de még az sem utolsó dolog, h a tövét jól tömködd be, mert különben nem lesz tele a hüvely eleje, és így csak levegő lesz ott, ami elég sz@r dolog.
aztán figyelj arra, h teljes hosszában húzd és told végig a töltőt, mert különben az előző esettel találkozhatsz.
a dohányt én mindig szárazan töltöm, mert nedvesen mindig beleszakad a papír, és olyankor legszívesebben kib@sznám az egészet az ablakon :D
én azt mondom, h ne használd a mellékelt gyömöszölőt, azcsak időpocsékolás. ha az ujjaddal csinálod, és lesz elég rutinod, ak akár 4-et is betölthetsz 1 perc alatt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!