Most vettem egy Asus Eeepc 1001px d netbookot és amikor youtubeon nézek videókat akkor egy idő után elkezd zúgni és csak egy pár perc után jön helyre vagy ha újraindítom a gépet, hogy lehet ezt a problémat megoldani?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 18:51
1/3 legendavagyok01 válasza:
Ez a zúgás nem a hűtés? A böngésző+flash nagyon megdolgoztatja az ilyen gyenge gépet, valószínűleg nagyon rákapcsol.
2/3 A kérdező kommentje:
nem, úgy értettem, hogy zúg megáll a kép és lefagy a gép
2011. okt. 2. 19:02
3/3 anonim válasza:
tök ugyanez a problémám, csak nekem ASUS EeePC X101CH. így nézem a videót, és van, hogy órákig okés, aztán egyszer csak "begerjed", zúg, megáll a kép, nem lehet semmit csinálni. ha ilyenkor kivárok, akkor egy idő után visszajön (van, hogy pár másodperc, van hogy 1 perc is eltelik). igazából túl lehet élni ezzel a problémával, de azért mégsem olyan jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!