Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem füstöl az e-cigaretta, mi...

Nem füstöl az e-cigaretta, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy két darabos, díszdobozos fekete e-cigarettát, a hozzá járó 10 darab patron gond nélkül elfüstölt, viszont amiket utólag vettem, már meg se nyikkantak. Füst nem jön, maga a cigaretta vége hibátlanul világít, ráadásul egyik cigivel sem működnek a vásárolt patronok. 3 dobozzal vettem, mindháromból próbáltuk, egyikkel se működött. Gyanítom, hogy a patronnal lehet baj, de nem vagyok benne biztos.

Másnak is volt már hasonló problémája? Hogy sikerült orvosolnia, ha sikerült?

2012. jan. 24. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
nyiss az fődúsítón fél fordulatot
2012. jan. 24. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Melyik része a fődúsító? :)
2012. jan. 24. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
a súbertű mellett a szívó torok belső felén a két pöcök között
2012. jan. 27. 23:52
 4/5 anonim válasza:

[link]

Ezt a linket nézd meg.

Szerintem üres ( töltetlen ) I - patront vettél .

Fel kell tölteni e - likviddel .Javaslom a 30 ml es verziót az erősséget és az aromát te választhatod ki .

2012. febr. 5. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül kiderült, hogy az ún. porlasztó/atomizátor részével volt gond, ami a cigi közepéről lecsavarható kis alkatrész, ez képzi a füstöt. Kicseréltük, és gond nélkül működik. Szóval, ha valakinek hasonló problémája akad, ez is lehet a megoldás.:)

2012. febr. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!