Első cigizés milyen HA nem tüdőzöd le?
Figyelt kérdés
tudom h az első cigizés szar meg köhögnek szédülnek meg mittudomén de mivan olyankor ha valaki először cigizne úgy h pl a haverjától elkéri aki éppen szívja h na hagy próbáljam ki de nem tüdőzöm le csak beszippantok egy kicsi mennyiséget a számba majd rögtön kifújom..na ilyenkor is van köhögés meg rosszullét?2011. dec. 21. 21:51
11/13 anonim válasza:
Azért kérdezi,mert jampi akar lenni,hogy ő már cigizett:D meg,ugye 12-13 éves lehet meglehet túl sokra saccoltam..eltudja mesélni ,hogy ő mlyen vagyány már..:Dés még rá is készül,tervezgeti az elsőt:D be*szrok..Szánalom felsőfoka!:)
NE CIGIZZÉL!CIGIRÁGÓZZÁL!:D
Azt tüdőzd le:D
12/13 anonim válasza:
Én az első szálat úgy szívtam el, h nem tüdőztem le. Később rosszul voltam tőle így is, szédülés, hányinger, látás-zavarok is voltak.
13/13 anonim válasza:
Se jó, se rossz nem volt. Kettőt is elszívtam, de nem tüdőztem le. Teljesen semlegesnek éreztem, igaz, hogy be voltam rúgva. Mivel semmi jót nem találtam benne (igaz, rosszat sem) ezért nem szoktam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!