Szerintetek a kávézás vagy a cigizés az ártalmasabb?
Mindkettő káros lehet, ha mértéktelenül csinálod!
De egyértelműen a cigi az károsabb! A kávé kis mértékben nem annyira egészségtelen, de ha túl sokat iszol, akkor a gyomor nyálkahártyára kedvezőtlen hatással lesz!
A cigi kis mértékben sem egészséges! :) Én csak akkor iszom kávét, ha fáradt vagyok, kb egy héten egyszer-kétszer.
kávéban lévő koffein az adrenalinszintet emeli, nem juttat be méreganyagokat a szervezetbe. Mondjuk egy picit a májat gondolom megdolgoztatja, de egy kicsit sem jobban, mint a nehéz ételek(fast food)
Inkább hosszútávon vannak egészségtelen hatásai.
Ha kávéból mértékletesen iszol az még jót is tesz állítólag pl fejfájásra, meg állítólag azok körében akik napi akár csak egy csésze kávét isznak kisebb az "agyi katasztrófa" előfordulása. Anyukámnak kifejezetten "előírták", hogy kávézzon, mert alacsony a vérnyomása.
Szóval szerintem a cigi "ártalmasabb".
Cigi!!!
Ráadásul iszonyat büdös :S
A cigaretta, mert az kismértékben is károsít.
A kávézás csak akkor, ha mértéktelenül fogyasztják, egyetértek az előzőkkel: kis mértékben még az alacsony vérnyomásra is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!