Hogyan tudnék leszokni a dohányzásról?
6-7 évig cigiztem, és most 7 hónapja letettem a cigit. de "kaptam", inkább hoztam egy kiskutyát és anyukám azt mondta h csak akkor maradhat, ha én keresem meg rá a pénzt (20 éves vok). amúgy is le akartam szokni, de nekem a kutya hozta meg a kívánt eredményt. muszáj volt leszoknom, ha azt akartam h legyen pénzem a kutyára (persze elmentem dolgozni azért). de semmi más segédanyag v eszköz sem hatékonyabb az AKARATnál. az első nap gáz volt, de a 2. nap annál rosszab.ezen a napon hisztiztem és sírtam is, a párom alig bírt ki, rettentő feszült voltam, mint 1 bomba.csak át kellett esnem a holtponton(ami ez a nap volt). én 1 hét után már nem is kívántam. az is közrejátszott h sikerült nem hozzányúlni, h felidegesített az a tény h mennyire függök a cigitől. nagyon nehéz volt megállni h ne cigizzek:
-ha felkelek
-kaja után
-suliba menet
-buliban!!!!!
-szünetekben (ilyenkor unatkoztam)
-aktus után
-ha várok vkire vagy vmire(busz)
-és egyéb alkalmakkor.
rá 1-2 hónapra a párom is leszokott, de neki nehezebben ment. nála az egész úgy 2hónapig tartott, míg azt nem tudta mondani h 'nem kívámon'.mondjuk benne kevesebb akaraterő volt mint bennem.
a párom buliban rágyújt, de az ritka. én meg csak 2 füvescigit szívtam el azóta;) sajnos ez nem sokat segített, mert 3-4 napig megint kívántam, bár csak elég gyengén.
ez az én történetem
20/N
Üdv!
Én nem készültem rá, hogy le fogom tenni. 7 évig szívtam, aztán gondoltam egyet az egyik nap, és azt mondtam, hogy jó, ez lesz az utolsó szálam. Az első nap nehéz volt, de azóta már nincsenek problémáim. Természetesen eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha... de különösebben nem érdekel. Persze ebben van, ami (AKI) motivál is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!