Hogyan tudnék leszokni a dohányzásról?
Szia!
Én egy ideje nem gyújtottam rá, és ez úgy történet, hogy jószerével valahogy elfeledkeztem a cigiről. Hogy vegyek, meg rágyujtsak, meg ilyenek. Aztán eltelt pár nap, és eszembe jutott, de akkor meg jobban belegondolva nem kívántam, mondom akkor minek. Gondoltam majd ha kívánom. Azóta nem kívántam, meg, ugyhogy nem is gyujtottam rá vagy másfél hónapja, de nem tudom mi lesz, lehet, hogy leszoktam róla? (Előtte már egyszer leszoktam 2 évre, most legutóbb 4 évig cigiztem napi egy dobozzal, csak azért írom, mert amíg szívtam, tényleg úgy éreztem, hogy nem bírnék meglenni nélküle) Szóval nem tudom...
de ha sikerül, írd meg ide, és drukkolok.
Anyukám két éve tette le egyik napról a másikra, ő sem kívánta, akkor derült ki, hogy cukros, valószínűleg a szervezete tudta, hogy nem kell még a cigi is neki.
Előtte voltak már próbálkozásai, de akkor a falat kaparta.
Most viszont egyáltalán nem hiányzik neki szerencsére.
Ez az egész az agyadban dől el. Egy dolgot kell eldöntened: EMBER vagy, vagy egy palimadár. Mi is a dohányzás? Egy függőség, egy kamu, egy drog, amivel rabságban tartanak. Egy függőség, amiért fizetsz, önmagadat zárod börtönbe. Fel kell tenned a kérdést magadnak: tényleg ilyen hülye vagyok, hogy egy doboz szart szívok el nap mint nap, amire ráadásul rá van írva, hogy a dohányzás HALÁLT okoz? Fizetek azért, hogy tönkretegyem az egészségem, és a pénzem a multinacionális, globalista nagyvállalatoknak adom? Mi vagyok én, ember, vagy szellemi fogyatékos?
Azt is meg kell nézni, ki a fő dohányzó réteg. A legtöbb elesett, csóró, adósságcsapdában és kamatrabszolgaságban tengődő, kifogást kereső, gyenge jellem. Te minek tartod magad? Tedd fel a kérdést minden cigi előtt: ember vagyok, vagy egy darab, gyenge szar? Használok magamnak azzal, ha elszívom ezt a koporsószeget? Normális dolog füstöt inhalálni minden nap? Nem tudnám ezt az időt hasznosabban eltölteni? Én is a csórók, gyengék közé akarok tartozni örökre?
Én Allen Carr - Végre nem dohányzom! c. könyvét olvastam, amitől végleg leszoktam múlt nyáron, pozitívan, nevetve, egy perc nehézség nem volt benne! Azóta több barátom és családtag leszokott vele. A legjobb az egészben, hogy bizonyítja, hogy testileg milyen egyszerű leszokni a nikotinról: szinte csak egy csettintés.
Azóta nem hogy nem kívánom, de undorodok tőle! És bizton állíthatom (ismerőseimmel együtt), hogy a legjobb módszer!
Sok sikert. Üdv!
Szió!
Én 8 évig cigiztem, és abba hagytam. Vettem Nikorette rágót, és ha rám jött , h megkívántam, akkor elrágtam a rágót. Olyan adag nikotint ad, hogy nem is kell a cigi!!!
2 hétig ez volt, és azóta eltelt 2 év, és nem gyújtottam rá, nem is gondolok rá, eszembe se jut!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!