Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A mai világban rengeteg 11-14...

A mai világban rengeteg 11-14 évesek vannak, akik dohányoznak. Ti mit gondoltok erről? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít ez. Tudom, hogy ez az oldal nem azért van, hogy véleményt nyilvánítsunk, de egy 11 éves taknyos minek cigizik? "Emberek" próbáljunk meg már normális élet módot élni. Nem értem, hogy mi vitte rá erre az országot, hogy ilyesmik történjenek.Kis 11 éves,dohányzók : Ti gondoltok a barátaitokra ? Na ez jusson eszetekbe,amikor rágyújtatok!
2011. dec. 10. 23:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: kövezzetek meg, de 8.ban kezdtem el cigizni, és napi szinten. Azelőtt sohase egy szálat se, csak úgy láttam hogy itt az ideje kipróbálni, megtetszett én meg szívtam. Még ma is szívom.
2011. dec. 12. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:

az ő dolguk. nem a te, és nem az én tüdőm nem fejlődik ki rendesen, hanem azé, aki idő előtt cigarettázni kezd.

mi ez a sok így tiltsuk be, meg úgy tiltsuk be?

a felvilágosítás kellő, sőt mondhatjuk hogy túlzó mértékben megtörténik, ennyit tehetünk, normális országban ennél jobban nem szólhatunk bele egy ember életébe.

2011. dec. 12. 17:56
 13/18 anonim ***** válasza:
13vagyok(szül. dátum:júl 4).12évesen kiprobáltam.mostanáig cigiztem.de már nem ..vagy is probálok.durvának tartom...nem igazán értettem magamat se...hát betiltani biztosan nem kéne.aki akarja csinálja, ő dolga.
2011. dec. 12. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Igen, engem is idegesít ez a "Tiltsuk be!" dolog.

Akkor tiltsuk be az alkoholt is, mert az alkoholizmus rengeteg családot tett már tönkre.

Alkohol hatására agresszív állattá válhatnak akik isznak, verekszenek stb...

A cigitől senki nem fordul ki önmagából, senki nem veri meg a feleségét, vagy okádja össze a lakást, miközben a rettegő gyerekei a másik szobában kuksolnak, ha éppen ki nem menekülnek a lakásból az alkesz apu miatt. Vagy anyu, mindegy!

A cigarettával magának árt mindenki, ha kulturáltan dohányzik.

Maximum csak büdös lesz, azt meg nem muszáj szagolni.

Ennyi erővel tiltsuk be a chipset, cukorkákat, csokit, mert irritáló a sok izzadó, dagadt ember, akik csak terhelik a TB-t.

Betiltják a cigit, aztán mit még?

Nem kell betiltani, aki akarja, az szívja.

Az ő baja.

2011. dec. 13. 10:37
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Nem a cigitől senki sem okád meg verekszik.

Csak éppen szép lassan kinyírja a passzív dohányosokat...

2011. dec. 13. 10:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen!Az a baj a dohányosokkal, hogy nem veszik észre milyen idegesítő amikor telefüstölnek mindent.A nem dohányzók meg szagolják a szarszagú füstöt.
2011. dec. 13. 19:46
 17/18 anonim válasza:
évente több milióan halnak meg a cigibe örüljetek neki hogy van gondolj belle 20 év mulva hány ember élne a földön igy is nagy a túlnépesedés ...
2011. dec. 14. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Akit ennyire zavar, annak azt tudom ajánlani, hogy járjon nem dohányzó helyekre.
2011. dec. 16. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!