A mai világban rengeteg 11-14 évesek vannak, akik dohányoznak. Ti mit gondoltok erről? (Bővebben lent! )
Régen több tini dohányzott.
Amikor én középiskolás voltam, akkor kezdtek bejönni ezek a "ciki a cigi" reklámok.
Szerintem manapság már nem divat és nem menő dohányozni.
Mondom ezt úgy, hogy én is dohányzom, bár már leszokóban vagyok!
2.válaszoló:Egyet értek.
3.válaszoló:Nekünk a suli ajtónkon van kint egy kicsi pószter a "CIKI A CIGI" felirattal.:) Az osztályomban kb. 4 fiú cigizik.
Köszönöm,hogy válaszoltatok.: )
Igen, igen ciki dohányozni, és ronda karikás tőle a szemem.
Bár ne kezdtem volna el!
4. voltam.
Nem kell azt betiltani. Az árát kell megemelni, 1500 Forintra, ahogy mondta valaki. Szálanként. Plusz füstszűrő adó. A cigarettacsempészetért pedig járjon életfogytiglan.
Aki akarja, szívja, én mindig is ezt mondtam. Túlzásokba nem jó esni, csak ezt értesd meg olyanokkal, akik a saját tüdejüket füstölik, direkt....
tegnap 23:54 Te mikor voltál középiskolás? Nem kétezer körül?
Egyébként tényleg ma egyre kevesebb tini dohányzik, jó, az én osztályomra ez mondjuk pont nem igaz. 37-en vagyunk, és 10 ember nem dohányzik ezek közül, vagy nem tudni róluk. Ha megyünk valahova az osztállyal, és jön velünk a másik osztály is, akkor kb. 70 ember gyújt rá a tanárok előtt.
pont ma olvastam egy alattam járó lány blogját, ahol azt írta, hogy "a sötétben véletlenül a cigi rossz felét gyújtottam meg XDXD FAIL"
a lány 8.-os.
egyébként én nem azon akadok ki, ha egy buli vagy ilyesmi alkalmával a középiskolások cigiznek, és mivel én 6 osztályos gimibe járok, így még a nyolcadikosoktól is elfogadom, ha együtt van egy társaság. engem az idegesít, amikor valaki rendszeresen dohányzik már általánosban.
egyébként szerintem 16 éves korig olyan a dolog hogy "miaviharezhogyilyenfiataloncigizik" 16 éves kor után maximum azt lehet mondani, hogy de hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!